31
dec
Seneste opdatering: 31/12-13 kl. 1926
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Salafister truer Tina Petersen efter racismesag

Sagen om den racisme-frifundne fynske lokalpolitiker Tina Petersen har taget en ny drejning. Nu har den salafistiske gruppe Kaldet til Islam nemlig lagt en video op på Youtube, der direkte truer Tina Petersen på liv og førlighed. Udkigsposten har tidligere berettet om den fynske kommunalpolitiker Tina Petersen, der for nylig blev frifundet for racisme ved byretten i Svendborg. Men Sappho og Trykkefrihedsselskabet er ikke de eneste der interesserer sig for Tinas sag.

For nogen tid siden siden lagde den salafistiske gruppe Kaldet til Islam en video op på Youtube, der direkte truer Tina Petersen på liv og førlighed som følge af hendes påståede fornærmelse af islam. Tina Petersen har politianmeldt videoen, og Sappho følger sagen tæt. Sappho

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x