15
mar
Seneste opdatering: 22/3-14 kl. 0745
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Flere hundrede muslimer i kønsopdelt demonstration på Nørrebro. En stor gruppe mennesker demonstrerer lige nu på Nørrebro i København. Kvinder og børn går bagest. Denmark: Hundreds of gender-segregated Muslims demonstrate: “Who gives victory? Allah!” “Who takes lives? Allah!” (flere videoes)

Chokmåling før EU-valget: DF maser alt og alle

Dansk folkeparti står til en fordobling i forhold til EU-valget i juni 2009, hvorimod Socialdemokrater, Konservative og SF må imødese en valgkatastrofe. Tilsammen kan de to EU-skeptiske partier DF og Folkebevægelsen mod EU se frem til op mod halvdelen af stemmerne. Det fremgår af en meningsmåling, som Sentio Research har lavet for Dispatch International.

Ifølge en meningsmåling blandt 1000 tilfældigt udvalgte danskere gennemført i uge 11, står Dansk Folkeparti til en fordobling af sin stemmeprocent ved EU-valget den 25. maj, nemlig til 30,7 pct. mod 15,3 pct. ved Europa-parlamentsvalget i juni 2009.

Til gengæld er vælgerne på vild flugt fra Socialdemokraterne, der må nøjes med 14,5 pct. mod 21,5 sidste gang. Samme skæbne ser ud til at overgå De konservative, der må tage til takke med 3,5 pct. mod 12,7 i 2009. Også det allerede hårdt ramte SF må imødese en ny vælgerlussing med 5,3 pct. over for 15,9 ved EU-valget den 7. juni 2009.Venstre og Radikale holder skansen med henholdsvis 20,6 pct. og 4,8 pct. For begge partier er der tale om en beskeden fremgang i forhold til 2009. Chokmåling før EU-valget: Messerschmidt maser alt og alle

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x