27
mar
Seneste opdatering: 27/3-14 kl. 1600
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

De mørke, brune kræfter har igen været på spil i skovens, dybe, stille ro. Mångfalden gik amok på progessiv teatergruppes stykke om en homoseksuel fascist. Det er ikke sådan at være kunstner. Det er ikke let, som Dan Turell så rigtigt sagde, når man vil aflevere “en samtidsanalys från ett Nordeuropa där de politiska vindarna blåser allt kallare.” Det er ikke let. Det er rent Gustav Salinas, bøssen der hele tiden bliver overfaldet og mishandlet af muslimer, og holder hånden over voldsmændene. Det er ikke let, at være et godt menneske og beholde sine tågede idealer samtidigt. Smæk, kast dine hæmninger væk!

Elever fra Åsedaskolan i Småland i Sverige blev mandag præsenteret for teaterforestillingen Smålands mörker, men forestillingen endte i tumult og vandalisme, da flere elever gik amok, fordi de følte sig krænkede over en sekvens med tegnede billeder af nøgne kroppe og kønsorganer.

Da billederne af de nøgne kroppe og kønsorganer blev vist, blev nogle af eleverne så oprørte, at de forlod lokalet. Siden vendte de imidlertid tilbage og begyndte at vandalisere lokalet samtidig med, at de skreg. Stemningen blev ifølge Sveriges Radio så aggressiv, at skuespillerne måtte føres i sikkerhed, og politiet tilkaldes.

På Åsedaskolan er der en international klasse bestående af asylsøgende børn og børn, der for første gang er i kontakt med det svenske skolesystem. Om det var elever fra denne klasse, der gik amok over teaterforestillingen, er ifølge Sveriges Radio uklart. Sverige: Teaterforestilling afbrudt; skoleelever gik amok, da de blev præsenteret for tegnede kønsdele, Regionteatern: Smålands mörker

Phyllis Chesler: Afghanistan has followed me

Se også: Michael Coren – The confinement & abuse of the Saudi princesses

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x