2
jul
Seneste opdatering: 4/7-14 kl. 2326
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Former Islamic radical turned MI5 agent Morten Storm warns young British Muslims not to go and fight in Syria: ‘It’s a one way ticket – your family needs you more’, Agent Storm: My Life Inside Al Qaeda by Morten Storm with Tim Lister and Paul Cruickshank, book review, Loneliness of the long-distance jihadi: Morten Storm’s double life inside al-Qaeda. Morten Storm in Copenhagen.

Sunni, shia? Let Allah sort it out

Når man har hængt på her i otte minutter, er det vanskeligt ikke at sende en tanke til den komplet blanke borgmester Allerslev:

De nye moskéer, som skyder op fra jorden, har enten en smal retning indenfor sunni islam, nogle vil endda sige; en smal, konservativ retning, eller shia islam. Vi har ikke den her bredtfavnende og rummelige moske for både sunni og shia muslimer, som er visionen og ideen bag Muslimernes Fællesråds projekt. Alle skal være velkomne, og alle skal føle sig inkluderet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x