23
dec
Seneste opdatering: 23/12-14 kl. 1711
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Det hele er værd at høre, men Warraq begynder minut 29.Talen kan læses her hvor jeg iøvrigt genkender mit eget foto. Det burde have været bedre, men ingen havde fortalt mig, der ikke var fotoforbud. Hør også Q & A.

“Ingen svensk flagga så är lyckan dubbel”

Nu förbjuds skolelever att använda svenska flaggan. Såhär skriver skolledningen på Söndrumsskolan i de nya reglerna

Med anledning av att oskrivna med självklara regler utmanas så tas nu regler ner i skrift. På Söndrumsskolan skall den svenska flaggan användas vid flaggdagar enligt svensk almanacka. Skolledningen ansvarar för flaggning. Övrigt användande av svensk eller annan flagga sker i samband med internationellt utbyte. Inget annat användande av svensk flagga är tillåtet.

Traditionerna på skolan är något de flesta elever ser fram emot. När vi har dagar med inslag av maskerad och musik är målet att dessa dagar skall upplevas som positiva av alla. Den svenska flaggan får inte ingå i maskeraddräkten. Maskerad och uppvisningar skall dessutom vara fria från inslag av vapen. Det är positiva och ljusa känslor som skall lyftas fram.

Kan vi dessutom med denna regel hjälpa någon att inte kränka annan person, att inte begå ett brott som benämns hets mot folkgrupp eller att inte bryta mot reglerna för användandet av svensk flagga eller så är lyckan dubbel. Skolfotografering är något många tycker är viktigt. Det är en bild som många tittar på den når genom katalogen ut i hela Halmstad. Skolfotot skall självklart vara fritt från nationella symboler och vapen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x