21
feb
Seneste opdatering: 23/2-15 kl. 0256
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

500 Danish Muslims to terrorist’s funeral, Flere tusen tok farvel med København-terroristen. Se video: Dr. Andrew Bostom on the attacks in Copenhagen and Islam (US Radio program)

Uhrskov: Hvad gør vi med fjenden iblandt os?

”Enhver støtte til terror skal straffes efter straffeloven med f.eks. en minimumsstraf på to års fængsel. Udtrykkes støtten af en ikke-statsborger, vil den umiddelbare konsekvens være udvisning af Danmark for bestandig. Er der tale om en dansk statsborger, der først har modtaget indfødsret efter fødslen, skal konsekvensen også være udvisning af Danmark for bestandig. Er der tale om personer med dansk indfødsret, og som er født med denne ret, skal straffen være ubetinget fængsel fra to år og op til livstid.” Morten Uhrskov

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x