25
feb
Seneste opdatering: 25/2-15 kl. 1133
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

I septeber sidste år kunne man se dokumentaren om Kim Philby, den tredje mand, en af The Cambridge Five landsforrædderne. Forrædderi er jo oppe i tiden, om man så må sige, og jeg skal vel vare mig for at pege på, hvor jeg finder dem lige nu.  Buddene kan være legio, f.eks. mener min ven Paul Weston, at Tony Blair er landsforrædder, og det kan være svært at finde argumenter imod. Det er lettere med de afdøde. Den homoseksuelle bolschevist og forrædder Guy Burges hoppede af i 1951, og døde af druk i Moskva i 1963. Remarkable ‘lost’ interview with Soviet spy Guy Burgess filmed in Moscow in 1959 unearthed in Canadian archive – the only time a member of Cambridge spy ring explained his actions on camera.

Tommy Robinson: Life before and after the EDL

Da der ikke kom en brugbar video ud af hans Oxford Union tale, er dette er godt alternativ. Det er uploadet i går.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x