13
mar
Seneste opdatering: 14/3-15 kl. 0148
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jonathan Halevi, Alternative Angle blog. Canadian Jihad, What radical imams are preaching in Canadian mosques.

Bayern: Blandt 1000 flygtninge, nul asylberettigede

Asylansøgere strømmer til EU – men ikke til Danmark, kan man læse idag. Det er jo gode nyheder, de holder måske et halvt år til, eller måske endda til en ny regering er valgt. Men der er NUL danske politikere, der har noget mere langsigtet svar, der er indrettet på at hamle op med de kommende års stigende asylstrøm. Vi hopper fra tue til tue, og politikerne håber befolkningen forholder sig passiv, mens de ødelægger landet så langsomt som de tør for EU og FN. Im Januar in Bayern unter 1000 “Flüchtlingen” NULL Asylberechtigte!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x