1
apr
Seneste opdatering: 3/4-15 kl. 0152
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Tannenbusch i Bonn var boliger for regeringsfolk, inden regeringen flyttede til Berlin. Nu er det 100 nationaliteter, som bor der. Stedet er i opløsning, folk smider affald over alt. I slutningen er den er interessant gennemgang af pointsystemet i Canada, der kun lader de bedste kandidater indvandre. WDR: Die letzte Deutsche :Wenn die Nachbarn alle Migranten sind.

HEINZ BUSCHKOWSKY: “Unsere Lebensregeln gelten für alle”

Berlin Neukölln’s borgmester går af efter 14 år og giver et åbenhjertigt interivew til Deutschlandfunk der samtidig giver et indblik i et socialdemokrati der minder om det danske for 20 år siden: Splittet, handingslammet, uvidende. De første 5 minutter handler om flystyrtet i Alperne. Deutchlandfunk min. 24:30. Se evt. min fotoserie fra Neukölln 14 januar 2015.

Julia Caesar in english

Han kallar sig “Swedish Surveyor”, en ung svensk bosatt i USA, som driver en blogg med samma namn. Han har tagit sig an uppgiften att översätta några av Julia Caesars krönikor till engelska. En välkommen service för dem som hellre läser engelska än danska, svenska och norska. Översatt är tils vidare: WHEN JOURNALISTS RAPE, CONGRATULATIONS PUSSY PORTERS!  “US” AND “THEM”  OCH CONFISCATING HOUSES FOR THE GREATER GOOD

Thank you for translating this very powerful and well written article by Julia Ceasar. Those of us who do not speak Swedish, must rely on individuals like you to inform us about what is happening in your country. Yet, I now frequent some news sites that write in English about Sweden and concerns of other Scandinavian nations.

Certainly bad immigration policies, corrupt politicians and dishonest journalists are serious factors in the destruction of the Swedish people, but I see much more going on here. Within this year I plan to present my arguments as to why the native people of Sweden are being raped in more ways than one. The women of Sweden should have international support as stories of their brutal defilements spread. Shame on the Swedish government for not taking these cases seriously! Shame on the Swedish press for lying to their own people about the nature of these crimes! Their efforts to smear the fine men of native Swedish ethnicity as the usual culprits is truly disgusting! Unfortunately, this is only the beginning of Sweden’s sorrows and a dry run for a malignancy that is sure to spread throughout the Western world.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x