2
maj
Seneste opdatering: 2/5-15 kl. 2211
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

For nylig døde mine gamle skolekammerat, Clovis Gauguin, som jeg også spillede i orkester med i 60’erne. Lige så sorthåret, vild og ustyrlig som sin berømte oldefar. Jeg tænkte på ham, da Ben E King døde i går. Det er en sang vi har spillet og som altid har været der. Ganske enkel og elementær: En gammel gospel fra 1905 og et par linjer fra Salmernes Bog. Tæt på enhvers liv og død. Til dig, Clovis.

Gud er vor Tilflugt og Styrke, en Hjælp i Angsten, prøvet til fulde. Derfor frygter vi ikke, om Jorden end bølger og Bjergene styrter i Havenes Skød, om end deres Vande bruser og syder og Bjergene skælver ved deres Vælde.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x