23
maj
Seneste opdatering: 23/5-15 kl. 2055
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Interessant dokumentar om terrorsagen fra 2010. Et ubesvaret spørgsmĂĄl er, om det var Mumbai planlæggeren David Headley, der via en mellemmand gav de tre “svenskere” opgaven via en mellemmand under sit besøg i Stockholm i 2009. Jeg dækkede selv den ene, Munir Awads appelsag i Landsretten i 2013, hvor 12 ĂĄrs fængsel blev opretholdt. Han virkede alt andet end deprimeret over den lange straf. Dem aftjener han nu i et svensk fængsel.

Magnus Ranstorp er for venlig, nĂĄr han kalder Awad “en af verdens uheldigste terrorister.” Awad mĂĄ være blandt de dĂĄrligst begavede i den løbende araberimport, svenskerne nu smadrer deres land med. NĂĄr han engang kommer ud, vil han fortsætte med at koste Sverige formuer, og nĂĄr han engang er død, vil han have været en af de dyreste personer i Sverige overhovedet. Det ville ikke være Sveriges Radio, hvis ikke professor Mohammad_Fazlhashemi fra Uppsala svinede Jyllands Posten og tegningerne til først og sidst i udsendelsen. Det mĂĄ man tage med. Der er noget galt med spilleren, sĂĄ man mĂĄ høre den her.

Rekord i ensamkommande barn

De er ofte alene – ofte følger familien efter senere – og de er som regel heller ikke børn, men fakta spiller ingen rolle i svensk offentlighed. Asylsøgere venter nu i over et halvt ĂĄr pĂĄ overhovedet at fĂĄ prøvet deres sag i Sverige, og bliver de godkendte er Sverige ved at løbe tør for noget at tilbyde dem. I Migrationsverkets system sidder i dag 77. 400 personer mere eller mindre fast. Den svenske befolkning vil ikke gøre oprør, mere sandsynligt er et asylsøgeroprør eller et oprør som vi sĂĄ i Tensta i gĂĄr og større end i 2013, hvor det var lige inden, militæret skulle sættes ind. For hver mĂĄned der gĂĄr, bliver Sverige mere labilt og ustyrligt. I gĂĄr optøjer og en skole brændte, i dag gĂĄr de i prideparader. NĂĄr man har iagttaget Sverige længe nok, tror, tror man ikke længere at rationalitet er vores primære drivkraft. Danske og norske politikere lader pænt som om, de ikke ser hvad der sker. – Jeg ved ikke, hvad “børnene” koster, men det svenske forsvar koster 42 mia kroner.

Indspilning i fuld skærm 23-05-2015 163003

Migrationsverket kan komma att räkna upp prognosen för antal ensamkommande asylsökande barn till 10 000 i år, skriver svd.se. I den senaste prognosen från slutet av april reviderades siffran till 8 000, men den kan alltså höjas ytterligare till nästa prognos i juli. Förra veckan slogs rekord i antal ensamkommande barn, 240 stycken. SvD

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x