23
jun
Seneste opdatering: 24/6-15 kl. 0549
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Christina Lagerlöf (1787-1855) Jeg har tidligere skrevet om den kongeniale dokumentar En släkting till älvorna Freddie Wadling. Vi har dem ikke i Danmark, vi har det nok for godt. Der er langt mellem vores store enere. Wadling’s åbenlyse kunstneriske styrke, er reminicencer af en svær opvækst hos en dybt religiøs bedstemor, der gjorde ham angst for alt i livet, og en svær alkoholisme. En knækket dreng, men en helet mand.

Han kan synge alt. John Dowland, folkeviser, naive frelsersange og mere poppede ting, som han tilføjer sin personlige dybde. Hvorfor er han helt ukendt i Danmark? Hvorfor hører vi bare den glittede svenske pop og en selvglad letvægter som Ulf Lundell? Det er Sankt Hans, man trænger til noget smukt. “En balsam, der ikke vækker afsky,” Som er absolut Folketingsvalgs-befriet:

Text: Vedrai, carino, Zerlina –  Don Giovanni by Wolfgang Amadeus Mozart. Hør Lucia Popova, som ikke blev så gammel, men

In March 2007, on BBC Music magazine’s list of the “20 All-time Best Sopranos” based on a poll of 21 British music critics and BBC presenters, Lucia Popp placed seventh.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x