5
feb
Seneste opdatering: 5/2-16 kl. 0931
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Han veksler mellem finsk og svensk, men man kan læse den hele på engelsk: Speech by President of the Republic Sauli Niinistö at the Opening of Parliament on 3 February 2016. Der er et referat på engelsk her. Den er ret så alvorstynget. Hæmningsløst venstrepolitiserende SR mener selvfølgelig, at Finlands president höll kontroversiellt asyltal, og så interviewer de opponenterne, som de plejer. Sverige synes at fortsætte, hvor de slap 50 nya HVB-hem öppnas i veckan. og Migrationsverket varnar för fortsatt flyktingkris.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x