12
sep
Seneste opdatering: 12/9-17 kl. 2125
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Vesten er utryg ved, at andre I-lande som Japan og Australien (USA og Østeuropa) ikke er interesserede i at køre med på deres selvmordskurs. Det var også fornemmelsen, man fik, da svenske politikere og journalister i et tiår fra 2001 til Thorning i 2011, kunne mistænkes for ikke at ville ødelægge sig selv i Sveriges tempo.

Det er en sindstilstand, det byder dem imod at være alene i front med en vanvittigt eksperiment, der ifølge enhver fornuft burde være stoppet for 10-15 år siden. Vi føler med den menige svensker, men deres politikere fortjener at ligge, som de har redt. Jeg har ventet på det i tyve år. Politik er ikke for folk, der vil have noget fra hånden og noget på CV’et, inden de møder deres skaber.

“In ten years time, when countries throughout the West, that have gone full tilt into the current cultural experiment, are nothing more than tense, fractured and divided places, whilst Japan – having taken a different route in an age of automatisation and artificial intelligence – might actually be the one developed nation, that chose the right couse of action, while all of the others, drunk on ideology and virtue-demagoggery, were the ones, that chose poorly….This is the thing to remember: While the West will nevern be able to go back to the societies, they once were, – at least peacefully – Japan will still be Japan.”

Black Pigeon er en canadier, der bor i Japan.

The Global Extremes of Population Density

Overbefolkning er en relativ ting. Samtlige jordens tyndere befolkede egne kunne være på Bangla Desh’ areal alene. Europa er overbefolket overalt syd for den Skandinaviske halvø, og det har det tilfælles med Japan, at det ikke behøver én eneste indvandrer. Europæerne bør blive færre, ikke flere, præcis modsat af hvad globalisterne i EU mener.

Afrika er kun tyndt befolket, fordi det er så stort, og det producerer kun “flygtninge”, fordi levevilkårerne er så elendige takket være afrikanerne selv. (Zimbabwe og et Sydafrika, der synker ned i korruption og fattigdom selvom mulighederne for gode samfund er så tydeligt tilstede, hvis ikke……)

I 1960 var Sydkorea og Congo lige fattige, se hvad der er sket på 50 år. “Culture matters” og intelligens. Afrikanerne har ikke en høj nok gennemsnitsintelligens for at danne avancerede samfund.)

I årtier har Vesten kun interesseret sig for at nedbringe børneligheden, nu ser vi, hvor ødelæggende det har været. At afskaffe ét onde, kan føre til et meget større: Verden bliver afrikaniseret, om få år er hvert 4. menneske afrikaner. Den fordrukne Juncker har ikke opdaget det, selvom vi betaler ham 3 mio om året for at være vidende.

The Global Extremes of Population Density

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x