14
sep
Seneste opdatering: 15/9-17 kl. 1742
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Daniel Pipes: Greece’s simple, counterintuitive solution to illegal immigration

Daniel Pipes skrev om det i forgårs: Illegal Migrant Problem? Greece Offers a Solution

EU har bremset strømmen af migranter –

men sig det ikke til nogen

En interessant kronik af Anna Libak, nu er det jo ikke kun EU, der har bremset strømmen. Lukningen af Balkan-ruten er ikke EU’s fortjeneste, men hvorfor praler Juncker ikke med de få fortjenester han trods alt har i sin årlige tale?

Hvert år i september gør EU-kommissionsformand Jean-Claude Juncker status over, hvordan året er gået i EU og bebuder, hvad der videre skal ske. Og hvis man vil vide, hvorfor EU ikke kan blive nogen succes, så længe han er kommissionsformand, ja, så skal man lytte til den såkaldte State of the Union tale, som han holdt i onsdags.

De dage er for længst forbi, hvor man kunne søge asyl i EU. I realiteten er det kun dem, der med overhængende fare for deres liv kan kæmpe sig vej til EU, som kan søge asyl. Hvis de da ikke kommer ad Tyrkietsruten, for så risikerer de at blive returneret til asylbehandling dér.

Anstændigvis burde EU naturligvis for længst have indledt arbejdet med at revidere konventionerne, så man ikke lokkede mennesker til et kontinent, der ikke vil vide af dem, og som arbejder dag og nat på at forhindre, at de overhovedet når at sætte foden på europæisk jord.

Men det er i strid med EU-kommissionens selvforståelse. Og i hvert fald med Junckers. Så hellere fortie, at EU er en større succes, end befolkningerne i EU’s medlemslande forestiller sig, fordi unionen faktisk lytter til kravet om at få lukket grænserne.Libak: EU har bremset strømmen af migranter – men sig det ikke til nogen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x