9
feb
Seneste opdatering: 10/2-18 kl. 0143
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

‘Hotbilden’ fra Rusland – MSB fjernede sin egen video

Det er interessant at se, hvordan den svenske stat ser trusler imod sig selv. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB har fjernet denne video, efter at pressen har vist, hvordan den bundter Jimmie Ă…kesson sammen med de fĂĄ tusinde ny-nazister i Nordiska MotstĂĄndsrörelsen, en lille klike af provinstumper, der fejrer Rudolf Hess’ og Adolf Hitlers fødselsdag. Trumps rolle i videoen er ogsĂĄ interessant. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap er den myndighed, den detroniserede politichef Jan Eliasson er pĂĄ vej til at overtage, efter at han har gjort sig umulig alle andre steder.

Sverige har over 500 statslige myndigheder, ingen kender det nøjagtige antal. De er retræteposter for afdankede partimedlemmer, hvoraf der er en hel del, der skal forsørges. Er der noget, de kan finde ud af? Ellers kan jeg godt hjælpe med at fortælle dem, hvilke radikale kræfter, der truer den svenske stat.

Lad os side det sĂĄdan: Hamas’ militære gren er pĂĄ 50 000 mand. De kunne indtage Sverige pĂĄ ganske kort tid, hvis nogen fragtede dem sĂĄ langt nordpĂĄ, hvilket svenske politikere har beflittet sig ret godt pĂĄ. Hvorfor ikke sige det ligeud? Fjenden er i landet, og det er ikke russere. Destabiliseringen af Sverige har svenske politikere selv klaret til UG.

Angry Foreigner: Multiculturalism: Erasing Sweden’s History

“If you want to  destroy a people, you must first sever its roots” (A. Solchenitsyn)

Mitt läsande, skrivande och föreläsande om islam handlar inte om att tala för andras intressen. Jag är mycket mer självisk än så. Jag använder islam, behöver islam, för att bli en bättre människa; en ödmjukare, onormalare svensk. Klas Grinell: Toleranta museer. Forsker i Gøteborg

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x