27
feb
Seneste opdatering: 28/2-18 kl. 0608
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“What’s worse? It’s always the cover-up”

Blandt andet om vreden pÄ sociale medier og alle de, der i internetalderen udtaler sig om ting, de kun lige har Googlet en Wikipedia pÄ. Vi sÄ det i DK med Dan Park, nÊsten ingen kunne ikke analysere hans billeder, fordi de ikke kendte de begivenheder, de var kommentarer til. MÄske kunne de i al almindelighed slet ikke aflÊse billeder.

Ligesom nettet spreder viden og samtale, spreder det ogsĂ„ idioti og aggression i hidtil uset grad. MĂ„ske er mĂŠngden af dompapper bare konstant, og nettet er Kierkegaards ‘hurtigpresse’ ganget med milliarder.

BemĂŠrk Murray om den herlige Morten Storm min. 58:60. –  Joe Rogan er en voldsomt pouplĂŠr amerikansk podcaster med over 16 mio lyttere om mĂ„neden. En vinterlanglytter pĂ„ to timer.

Findes Sverige i Ă„r 2100?

“TĂžmmermĂŠndene er ankommet pĂ„ nederste dĂŠk. De vil ret hurtigt nĂ„ broen”

Mit eget svar er med Ă„rene blevet: Det skulle undre mig, om Sverige overlever den nuvĂŠrende og nĂŠste generation. Det kan ikke udelukkes, men det forekommer mig ikke lĂŠngere sandsynligt, ikke i den nuvĂŠrende form. Man skal huske, oprindelige svenskere er kommet i mindretal ca. 2040-2050 medmindre store, uforudsete begivenheder indtrĂŠffer.

LÊser man svensk MSM, ser man endnu ingen akut krisebevidsthed, men udenfor er der en voksende viden, kompetence og uro, som kun kan glÊde mig, der har forsÞgt at advare (forgÊves) siden Är 2001. Jeg er ved at fÄ mere ret, end jeg nogensinde frygtede at fÄ, men der er sÄ meget, jeg ikke havde drÞmt om:

Jeg forestillede mig ikke dengang at Sverige ville forfÞlge sÄ forrykt en kurs i over 40 Är, og med 135 459 opholdtilladelser i 2017 stadig gÞr det. Svenske politikere kommer til at betale for deres ugerning, kun tidspunktet er til forhandling. To eller tolv Är, ingen aner det i dag.

Tyve Ă„r for sent

TĂžmmermĂŠndene er dog ankommet ‘pĂ„ nederste dĂŠk’, og med den nĂŠste lavkonjunktur vil de vĂŠre pinagtigt fysiske og omvĂŠlte hele det vante politiske billede. VelfĂŠrdsstaten er allerede dĂždsdĂžmt, men vil den sĂŠrgene for for demokrati den svenske herskende klasse har praktiseret overleve? Den er under et stigende etnisk-religiĂžst pres, og den er i forvejen slemt kompromitteret blandt indfĂždte svenskere. I en Weimar-lignende situation fremkaldt af velfĂŠrdskollaps, ville svensk demokrati ikke have mange overlevelseschancer.

Resultatet vil blive mere kaos end orden, for det hele kommer tyve Är for sent, ikke mindst takket vÊre svensk censurjournalistik. Forskellen i offentlig samtale og medier forklarer ogsÄ let, hvorfor Danmark kun er en tredjedel sÄ ilde ude som Sverige. Tre Êdruelige pluk fra bare fra de seneste par dÞgn:

“Sverige: Et splittet, stammebaseret, land kan ikke eksistere”

Det som de framtida historikerna aldrig kommer att riktigt begripa Ă€r varför vĂ„r tids politiker aktivt driver pĂ„ den jĂ€ttelika migrationen och dĂ€rmed de facto ger upp den gamla vĂ€lfĂ€rdsstaten. Är det en följd av bristande förstĂ„nd och förmĂ„ga eller Ă€r det en insikt att förĂ€ndringen Ă€r oundviklig och att de dĂ€rför lika gĂ€rna kan pĂ„skynda processen? UngefĂ€r som aktiv dödshjĂ€lp till obotligt sjuka. Vilket Ă€r det viktigaste som hĂ€nt i Sverige det senaste kvartseklet?

“Det Ă€r mycket tveksamt om Sverige kommer att bestĂ„ som nation”

Man mĂ„ste ocksĂ„ i ett framtidsscenario ta i beaktande Sveriges framtida geopolitiska situation. Vi kommer sannolikt att fĂ„ en nygammal grĂ€ns genom Europa – den mellan ett islamiserat vĂ€st och ett icke-islamiserat Central- och Östeuropa. Sverige kommer att vara en frontstat i det förra, och det kommer att vara omöjligt att hĂ„lla ihop landet geografiskt. Ett splittrat, stambaserat samhĂ€lle kan aldrig försvaras, för vem vill offra sitt liv för andra Ă€n sina stamfrĂ€nder? OmrĂ„den av strategisk betydelse för den andra sidan kommer att slitas loss, som t.ex. Gotland och stora delar av det glesbefolkade Norrland med sina stora naturrikedomar. Det Ă€r mycket tveksamt om Sverige kommer att bestĂ„ som nation vid slutet av detta Ă„rhundrade. Orban har rĂ€tt. Vilket Ă€r det viktigaste som hĂ€nt i Sverige det senaste kvartseklet? kommentar, lĂŠs dem endelig.

Hvordan kunne det ske? Inkompetence!

Vilka Ă€r de? VarifrĂ„n kom de? De Ă€r: Outbildade, Obildade, Oerfarna, Okunniga, RĂ€dda och högdragna [hĂžjmodig, selvfed] . VILKA ÄR DE? VARIFRÅN KOM DE?

Hvordan kunne det ske? Alliancen mellem svenske venstreekstremister og liberalister

Att det dröjde sÄ lÀnge innan migrationspolitiken lades om kan bero pÄ att nyliberala krafter hade sÄ stark makt över debatten. Det blev en ohelig allians mellan nyliberaler och den humanitÀra asylopinionen. Utan detta nyliberala inflytande hade Sverige troligen haft en försiktigare asylpolitik, resonerar Svante Nycander. Svante Nycander: SÄ styrde nyliberalerna om Sveriges migrationspolitik

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x