1
mar
Seneste opdatering: 2/3-18 kl. 1752
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Barcelonaerklæringen af 1995 og ‘Ghettoplan og narrefisse’ til 12 mia. kroner

En læser sender dette genupload, som You Tube har haft i skammekrogen. Jeg ved ikke meget om Barcelonaaftalen, men hvis man spoler tilbage fra hvad hun siger, til det der er foregået, giver det god mening. Langt den overvende del af dem, der invaderer Europa på grund af EU’s ikke-eksisterende grænsekontrol, har ikke skyggen af asylgrund i følge Konventionen.

Sverige er løbet over ende af 2.3 mio mennesker siden 1980, langt over 90 procent kunne umiddelbart sendes hjem igen. Men det sker ikke. Idag ser vi, der ikke er en samfundssektor i landet, der ikke er i stadier af opløsning, og så er det kun begyndelsen af opløsningen, vi er vidne til. Ekstrapolerer man dagens afvikling af landet frem til år 2100, ligner det et perfekt mareridt. Allerede i dag er denne rubrik  af mig ikke ‘långsökt,’ som det hedder på svensk: Der foregår et folkemord på svenskerne.

Folket og nationen skal forsvinde, det er formålet med invandringen, og EU’s formål er også ganske tydeligt: Nationalstaterne skal forsvinde. Presse og politikere lyver, når de kalder de invaderende ‘flygtende fra krig og undertrykkelse,’ svenske journalisters tyndslidte yndlingskliché. De er ikke flygtninge i nogen, nedskrevet forstand af ordet. Man skal ikke være særlig vaks, for at fornemme at der bliver  løjet tykt for os.

Ghetto er en mentalitet og en kultur, ikke en boligform

Derfor går jeg heller ikke voldsomt meget op i dagens ghettoplan – nr. 6 på 25 år. Det er gammel vin på gamle flasker, som man ganske vist nu kan kalde ‘magnum flasker.’ Det er symptom behandling, der ikke helbreder, det forhindrer ikke engang problemerne i at vokse sig værre på lidt længere sigt. Den viser politikkens impotens og frygtsomhed. Det er, at træde nogle millimeter tilbage fra afgrunden i stedet for de meter, situationen kræver.

20 procent indvandrere i Danmark i 2060

I 2060, når 20 procent af den danske befolkning er indvandrede, er det for sent, og jo senere der gøres noget ved det grundlæggende, jo mere umulige bliver problemerne at løse. Regeringens ønsketænkning er, at alle disse mennesker opfører sig godt om 40 år. Den stopper ikke indtaget, men forlader sig på pædagogikkens overtalelsesevne. Dette er rådvilde politikere, der køber sig selv tid, mens danskerne taber kostbar tid i det demografiske kapløb, de har sendt os ud i. Den tid, de spilder nu, kan koste vores børn mangedobbelt i den anden ende.

Beboerne er problemet, ikke husene. Der er kun én løsning, og det er at sende dem hjem til de sikre lande, de kom fra, ofte Tyrkiet og Pakistan, hvor der mig bekendt ikke er særlig meget krig. Begynd med kriminelle og de, der ikke vil ernære sig selv.

Teorien er, at problemerne bliver mindre af at blive fortyndet ud, at uintegrerbare mennesker bliver mindre uintegrerbare ved ikke at bo samlet. Det lyder smukt, men hvad er sandsynligheden og evidensen? Tre ting, der ikke er nævnt i planen, ville virke: Stop for indtaget af flere uintegrebare mennesker. Truslen om udvisning og vores øjeblikkelige stop for financiering af deres professionelle arbejdsløshed. Ikke et ord om det. Kristian Thulesen Dahl har set, at der trods de store fagter blot kradses i overfladen af udlændingeproblemerne:

I sit ugebrev fastslår Kristian Thulesen Dahl, at så længe ikke-vestlige indvandrere og efterkommere fra Mellemøsten og Nordafrika bliver ved med at udgøre en stigende del af den danske befolkning, vil der være parallelsamfund. Skal der for alvor gøres op med parallelsamfundene, kræver det ifølge DF to ting. Dels skal tilstrømningen af ikke-vestlige indvandrere stoppes. Dels skal flere flygtninge og migranter sendes hjem.

Endelig peger DF-formanden på et af de ømme punkter i planen, der handler om, hvad der skal ske, når børn fra ghettoerne skal blandes med børn fra andre børnehaver, skoler og gymnasier. Her advarer Thulesen mod at flytte problemerne fra ghettoerne ud til velfungerende områder, og han rammer med garanti ned i en frygt, som mange forældre har, men som de færreste har lyst til at ytre i fuld offentlighed lige nu.

Samtidigt skal politikerne bede om undskyld for deres overgreb på vores land og på demokratiet, for du blev ikke  spurgt i 1983, om du ville have 5-800.000 fremmede i dit land, vel? Eller om du ville betale et to- snart trecifret milliardbeløb for det?

Ghettoplanen skal ikke redde Danmark, men politikerne

Europas  politikere har lavet et fuck- up, der begynder at lugte af en forbrydelse. Det er på tide, de bakker tilbage fra afgrunden, for det bliver også deres egen, personlige afgrund at ødelægge vore lande. Sandheden er, at hvis det gigantiske eksperiment, politikerne har startet, går galt, så er vores samfund fucked. Permanent!

Denne ghettoplan har ikke til formål at redde Danmark, den skal redde disse politikere indtil de bliver pensionerede eller dør. Blandt sømænd kalder man sådan noget for “narrefisse.” Barcelona declaration adopted at the Euro-Mediterranean Conference – 27-28/11/95

I Sverige er ghettoplanen ikke en stor historie her kl 17. Skånske Sydsvenskan har den, og Sverigedemokratiske Samtiden. DN har den som log in. Jeg ser, jeg er helt enig med Jalving igen igen: Vandtrykket falder, ghettotrykket stiger. DKA: Løkkes ghettoplan bør kun være begyndelsen – der skal to langt mere vidtrækkende ting til for at værne om Danmark.

Nedrivning, dobbeltstraf og udvisning af forældre: Her er regeringens 22 markante ghetto-tiltag (m video) og Ét Danmark, ingen parallelsamfund i 2030, PDF.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x