2
mar
Seneste opdatering: 3/3-18 kl. 0408
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson politisk censureret af Twitter. Det er ganske enkelt skændigt, hvad EU har fået de store sociale medier til at gøre under truslen om millardbøder. Det rammer nu kendte og ukendte europæere over en bank, hvis de altså har de forkerte meninger om kontinentets mest brændende spørgmål: Bortgivelsen af vore lande til en invasionshær, som kalder sig ‘flygtninge.’ Det er nok til at blive fjernet. Send venligst regningen og takken til Merkel og Bryssel og dine lokale EU-pushere, som du forhåbentlig ikke har stemt på i mange år. Tommy Robinson Suspended from Twitter for Stating Statistical Fact About Muslims in Grooming Gangs og EU Demands Facebook and Google Censor ‘Illegal’ Speech in One Hour.

EU ligner mere og mere den totalitære, svenske elite, og jeg kender lidt til deres speciale, at lukke munden på folk, der tænker anderledes. De har da også lige hyret SVT journalisten Hanna Stjärne til deres nye‘sandhedsministerium.’ I Danmark ville hun være at finde på Enhedskommunisternes venstrefløj, men i Bryssel er hun skabt til noget stort. Danskere skal vente at kunne opleve det, svenskere oplever i dag: Woman interrogated & imprisoned for posting joke meme about islam.

Danske politikere ville ikke kunne finde på sådan noget, men Juncker, Timmermans og Mogherini kan. Den danske lyse, morgendag bliver en blanding af Stockholm, Bryssel og Stalin, som jeg kom til at tænke på, fordi jeg så den nye The Death of Stalin forleden med Steve Buscemi som Khrustjov og Michael Palin som Molotov. En rigtig morsom film, men hvis alle andre i biffen er socialister og Alternative, – og det er de jo statistik set i den københavnske ‘elite’ – er du den eneste, der afslører dit kætteri ved at flække af grin. Trailer:

The Death of Stalin

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x