3
mar
Seneste opdatering: 4/3-18 kl. 2037
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

N.Y.T. “Hand Grenades and Gang Violence Rattle Sweden’s Middle Class”

I begyndelsen af januar blev Daniel Cuevas Zuniga dræbt af en håndgranat i Stockholm-forstaden Vårbygård. Hans thailandske kone blev hårdt såret. Han har ikke været død så længe, han er bare druknet i alle de andre, der er døde voldeligt siden. Året har været ‘lugnt,’ hedder det i svensk presse, det er bare mig, der blander ligene sammen. Tyve drab indtil 1 marts, et hver 3. dag.

Skønt New York Times påstår, at de fleste ‘flygtninge’ i Sverige er flygtet fra krig, hvilket er løgn, så må avisen medgive at den grasserende kriminalitet nu har nået dele af middelklassen. Det vil vise sig at være nødvendigt for at få den til at gøre oprør, intet andet har hidtil kunnet vække den. Dette gælder stort set også den danske middelklasse. Den vil ligesom den svenske vågne til et mareridt.

Sverige er i en nedadgående spiral, og det er tydeligere end i de tyve år, jeg har advaret imod det. Tidlig forebyggelse havde været bedre, men sådan skulle det ikke være. Nu kan Sveriges problemer næppe længere løses med demokratiske midler. Uanset hvad demokratiet beslutter, og hvad valget i september resulterer i, vil de forværres med demografien i stadig hastigere takt. Tiden vil også løbe fra Danmark med det tempo ‘straksopbremsningspolitikerne’ holder sig. Nøgleordet er demografi, alt andet er underordnet. Dette gælder naturligvis også ‘ghettopakker’ og ‘paradigmeskift.’

Hvad vil der ske de skyldige politikere, der dårligt kan hævde at deres handlinger har et demokrati bag sig? Det kan de heldigvis for dem allerede læse om i Säpos ny brochure til 25.000 svenske politikere: Red dit liv!

“Crime is increasing and increasing, and they aren’t doing anything about it,” Mr. Garrido said. “It’s denial. Swedes are very good people and they want to change the world. They want the rest of the world to be like Sweden. And the reality is that it’s completely different.”

So Mr. Zuniga, who was nearing retirement, had planned his exit, squirreling money away to build a house in Thailand, where his wife’s family lived. He told friends he planned to go in April.

His daughter, Natalia, said she would give anything to drink one more cup of coffee with him. Wanna, a tiny woman with hair nearly down to her waist, stood at the foot of the coffin, her face stretched into a mask of grief. After that she collected herself.

“He reiterated that if he died, I must return to Thailand,” she said of her husband. “He didn’t want me to live here after he died. He told me to sell the house and just leave.

Police: “I think we’re going to see, if we don’t stop it, more drive-by shootings with Kalashnikovs and hand grenades,” he said. “They throw rocks and bottles at our cars, and they trick us in an ambush. When will it happen that they ambush us with Kalashnikovs? It’s coming.” Hand Grenades and Gang Violence Rattle Sweden’s Middle Class

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x