3
mar
Seneste opdatering: 4/3-18 kl. 2044
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Säpo: “Svenske politiker – slås for dit liv”

Når den brede befolkning opdager hvad disse politikere har gjort med landet, bliver den uundgåelige ende på det, at nogle vil komme efter dem. Det gælder i hele Europa, man skal bare ekstrapolere den nuværende uvikling. De kommer alle ‘in very hot waters,’ som man siger, det kræver ikke en professortitel i historie at regne ud.

Säpo har til 25.000 svenske politikere sendt brochuren med den diskrete titel Personlig säkerhet, og man vel heller ikke sige, at det vil være urimeligt at lønnen for at udsætte andre for fare – er fare. Hidtil hundredetusindvis af voldtagne, svenske kvinder og i omegnen af 1000 svenskere myrdet af indvandrere siden 1980 erne. Jeg er ikke i tvivl om, at der vil komme en ubehagelig reaktion, og jo senere den kommer, desto mere voldelig bliver den.

Säpo har skickat en broschyr om personlig säkerhet till alla folkvalda i Sverige. 25 000 personer har fått råd om hur de ska skydda sig. Tonläget är delvis dramatiskt: “Du får bara en chans, agera kraftfullt och med fokus på att rädda ditt liv.” Så står det på sidan 65 under rubriken “Fem steg vid ett terrorattentat.

“I och med ditt politiska engagemang bör du och dina närmaste kolleger regelbundet reflektera och analysera om ni är utsatta för risker.” “Undvik att ta emot okända besökare i enrum… Förbered dig också så att du enkelt kan lämna rummet och larma… variera färdväg och restider…”…

“Om man bedömer att en gärningsman upptäcker de flyende personerna, är det bättre för de flyende att ta skydd. Ta tillflykt till en konferenslokal, skolsal eller ett annat rum som går att låsa eller blockera. Försök att vara tyst. Lås och släck ljuset…” Slåss för ditt liv – Säpos råd till politiker

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x