5
mar
Seneste opdatering: 5/3-18 kl. 2346
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg synes ikke, ser jeg noget i europæiske medier om det? Denne apartheid ser mere racistisk og morderisk ud end den forrige, men i Europa er racisme åbenbart i orden, når den bare ikke er hvid? I Zimbabwe trygler de med begrænset succes de hvide bønder om at vende tilbage, mens Sydafrika har kurs mod Zimbabwe, nemlig kaos, sult og fattigdom. Ingen af de gamle apartheid-baskere siger ét ord. Hvad tænker sådan nogle som Thorning og Obama, som de ikke tør sige højt?

Ghettoblaster Løkke?

Af Torben Snarup Hansen

Gennemskuer Løkke konsekvenserne af planen?

Det er klart, at Lars Løkke og LA ruster sig til at møde vælgerne ved næste folketingsvalg med endnu et løfte om at “gøre noget” for at trænge islamiseringen tilbage. Det er den sædvanlige sang om, at “der kommer en god løsning i morgen!”

Det er også klart, at tvang og forbud vil fratage islams magthavere en stribe territorier, og det kan muligvis og måske inden 2030 blive første fase i genopretningen af lov og orden (indtil videre er der kun retorik). Det store spørgsmål, som skeptiske iagttagere – herunder især Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti – må stille igen og igen, lyder: Hvad skal der efter opløsning af parallelsamfund ske med de deporterede tilvandrere, som hele livet har afvist at leve og arbejde sammen med danskerne? Når eller hvis denne problemgruppe sendes til andre lokaliteter, vil de naturligvis oprette nye parallelsamfund med den sædvanlige sociale kontrol og sharia.

Hvad vil regering og kommuner gøre ved det? Særlig straf vil utvivlsomt meget snart vise sig nødvendig. Men hvis Lars Løkke virkelig viser sig som “ghettoblaster”, vil han støde mod en mur af trods og vrede. Fanatikerne i Khilafa/Hezb-ut-Tahrir har allerede fordømt hans udspil. Men indtil videre meddeler han, at parallelkulturen ikke har noget at gøre med islam. Hvad stiller han så op imod græsrodsislamisering? Kultur sidder som bekendt i hovedet.

Det er bombesikkert, at Radikale Venstre, Alternativet, venligboere og lignende utopiske sekter i stedet vil kræve endnu flere konsulenter, tolke og pædagoger, som kan trøste og “inkludere” et aggressivt, uvidende, overtroisk og hadefuldt klientel, der er indoktrineret til at opfatte “vantro” som rituelt urene.

Altså mere af det samme, som kun gavner jurister og ansatte i integrationsindustrien. Men den opskrift har forlængst vist sig ubrugelig. Den har kun medført et kolossalt spild = 36 milliarder kr. årligt plus formidabel stigning i antallet af grove voldsudøvere. Hvordan vil regeringen reducere denne udgift og denne daglige plage – og på samme tid civilisere mindst en kvart million snyltere?

Se også Morten Uhrskov og Lone Nørgaard: Pressemeddelelse: Regeringens ghettoplan vil gøre ondt værre

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x