5
mar
Seneste opdatering: 5/3-18 kl. 2302
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

En mand der er lidt forud for sin tid, men hvor meget i grunden? Ordet ‘forbrydelse’ falder nu også Jyllands Postens Lillelund på tungen. Det snerper til, politikere! Læs præsten Helena Edlund om det svenske socialdemokratis mangeårige samarbejde med islamister: Socialdemokraternas islamistiska draksådd og Partiernas mardröm: SD-grupperna dominerar totalt. Foto Twitter.

Topirektør og bestyrelsesmedlem angrebet med svolvsyre

Top direktør og besyrelsesmedlem i energiselskabet Innogy i Essen-Düsseldorf blev søndag morgen overfaldet med svovlsyre af to ‘sydlandsk udseende mænd’. Det skete i en park i et velhavende villakvarter. Har har overlevet, men er meget hårdt såret. Svovlsyre ætser gennem tøj, hud og af og til knogler. Politiet behandler sagen som et mordforsøg.Düsseldorf: Säureanschlag auf Top-Manager durch „Südländer“, Unbekannte übergießen Topmanager (51) mit Säure – schwer verletzt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x