5
mar
Seneste opdatering: 7/3-18 kl. 2134
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“What happened next terrified me. I was given a death threat by a family member”

Sharia eller ej

Feministlandet Sverige afsiger  sharia-dom i voldssag . Domsmænd smidt ud af Centerpatiet i løbet af 24 timer, partiet havde kendt til dem i 12 år

En iraker tævede sin kone i Solna og blev frikendt af bla. en muslimsk domskvinde: “Kvinden skulle ikke have meldt manden til politiet. Manden var af ‘god familie,’ og kvinden kunne have fået sine blå øjne af ‘at sove for længe.’

Domskvinden var Centerpartisten Ebtisam Aldebe, der tidligere har krævet særregler for muslimer i Sverige, ligesom hendes mand gjorde inden Riksdagsvalget 2006. Centerpartiet ‘troede ikke længere hun havde den slags synspunkter,’ for hun kunne jo ikke lyve, vel? Ebtisam Aldebe sidder også i Migrationsdomstolen, hvor hun har gjort sig kendt ved at nægte kristne asyl til Sverige.

Endnu kan Sverige modstå den slags pression, Ebtisam Aldebe må nok finde et andet fritidsjob, men antallet muslimer kryber nu op mod en million. Hvor længe endnu før dæmningen braser sammen? Misshandlad kvinna borde inte ha vänt sig till polisen. – Ulvell: Islamister i nästan alla partier. UPDATE mandag: Nämndemännen utesluts ur Centerpartiet. Joakim Lamotte interviewer en af domsmændene.

Danske imam-mæglinger på SVT Agenda

Agenda fra minut 29

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x