7
mar
Seneste opdatering: 8/3-18 kl. 0125
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Sommarjobb i Stockholms stad

“Sweden finds Trump was right on immigration, gang violence”

Stefan Löfven var på besøg hos Trump. Når historiens store hjul drejer, er der altid nogen, der kommer i klemme mellem det og deres egen historie. Se en Morten Østergaard eller en Pia Olsen Dyhr når der er ghettoplan på tale. Blide som lam bliver de.

Jeg tør vædde med, at Stefan glemte at fortælle Donald om ‘feministisk udenrigspolitik.’ Vi ser f.eks.  nu, at Nordkorea selv beder om at komme til forhandlingsbordet, det havde Margot Wallströms udenrigspolitik ikke opnået. Man ser hendes kommentarer om Trump og Nordkorea i september her, de er præget af en helt forbløffende naivitet, man ville forveksle med uerfarenhed hvis man ikke vidste, hun har været i politik i 47 år. Hun har aldrig foretaget sig noget nyttigt.

Imens hjemme i Sverige

Mens Löfvén og Trump sad og snakkede, skete dette hjemme i Sverige: Mord i Gøteborg, mord i Helsingborg, kæmpeslagsmål med våben i Partille, Gøteborg, gruppevoldtægt i Malmø og masseslagsmål i Helsingborg, fire på sygehuset en død. Al vold indvandrerrelateret.

Sweden’s prime minister, who criticized President Trump last year for blaming Swedish violence on Muslim refugees, said Tuesday that he’s cracking down on immigration and gang violence to make Sweden great again.

At a White House news conference with Mr. Trump at his side, Prime Minister Stefan Löfven spoke of his own Trump-like agenda of implementing tougher laws on immigration and crime, and of spending more money on law enforcement.

“We can see some results now in our three major cities, decrease in shootings because we’re attacking the organized crime very tough,” the prime minister said. “And we’ll keep on doing that. There is no space in Sweden for organized crime. They decrease freedom for ordinary people.” Sweden finds Trump was right on immigration, gang violence, Trump right on immigration, gang violence, Sweden finds

Här läxar Trump upp Löfven: “Ni har problem med invandringen”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x