9
mar
Seneste opdatering: 9/3-18 kl. 1754
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

NÄr DR laver satire som dette, mÄ der vÊre sket et eller andet i deres verden som jeg ikke har opdaget, da jeg ikke ser TV og da slet ikke DR. Denne lÄ da ogsÄ lige til hÞjrebenet pÄ et kvindefodboldhold med en lesbisk, kommunistisk trÊner. I ved hvem der tÊnkes pÄ. Fra det nye norske site Resett, der siges at have rigtig mange lÊsere. Jeg har fundet en version, der er tekstet pÄ svensk:

Den danske komikeren Jonatan Spang stĂ„r bak en sketsj som viser svensk politisk korrekthet tatt pĂ„ kornet. Sketsjen er hentet fra det populĂŠre danske TV-programmet “TĂŠt pĂ„ sandheden”, skriver den svenske avisen Nyheter24. Sketsjen er en parodi pĂ„ krimserien “Broen” og handler om forskjellen pĂ„ hvordan ytringsklimaet er i Danmark og Sverige, og stammer fra debatten om den svenske politimannen Peter Springare. Sketsjen om Sverige som hele Danmark ler av

Mads Fuglede: Sverige er tabt

Velkommen i klubben, Mads Fuglede. Jeg skrev fĂžrste gang noget lignende offentligt for syttten Ă„r siden. Hvadenten Fuglede nu fĂ„r ret eller ej, synes jeg det er befriende med en politiker, der ikke er skrĂŠkslagen for at vĂŠre ‘kontroversiel.’  “Min far flyttede dertil for 30 Ă„r siden, og min bror er svensk.” Glimrende, Fuglede, tag og informer nogle af dine partikammerater om dine indsigter, sĂ„ Danmark netop ikke gĂ„r samme skĂŠbne i mĂžde. Mads Fuglede kom i Folketinget i oktober 2017 i stedet for Jakob Engel-Schmidt, som dydens og moralens vogtere fik has pĂ„. Endnu er der noget menneskeligt over ham:

[…]  Gennem alle Ă„rene har jeg set den udvikling, som dette fine land har gennemgĂ„et, og er i dag nĂ„et til den konklusion, at Sverige er tabt og aldrig bliver sig selv igen.

Da jeg lĂŠste PEW analyseinstituttets beregninger af muslimsk indvandring til Europa sidste Ă„r, som viste, at hvis Sverige fortsatte sin hidtidige kurs, ville det betyde, at hver tredje svensker i 2050 ville have rĂždder i MellemĂžsten, blev jeg chokeret. Til sammenligning er der i dag lidt mere end 300.000 muslimer i Danmark – i 2050 anslĂ„r PEW, at der i det vĂŠrste scenario vil vĂŠre omkring 4,5 mio. muslimer i Sverige. Et sted pĂ„ den rejse, Sverige har begivet sig ud pĂ„, mister de alt det, de var, og bliver noget andet.

Da jeg gik i seng efter mit interview med svensk TV, ringede min telefon. Det var Peter fra Helsingborg, der havde fundet mit nummer pÄ nettet. Noget af det fÞrste, han sagde, var tak. Derefter sagde han, at det var som at tale med Jesus. Det er der i det hele taget alt for fÄ, der gennem Ärene har sagt til mig.

Det begyndte at vÊlte ind med beskeder pÄ isÊr sociale medier. Alle var positive. Per fra Kalmar og Agneta fra Mariahamn krÊvede mig kronet som konge, hvilket ogsÄ er noget, alt for fÄ har luftet gennem Ärene. Det her kunne vÊlgerne i Gladsaxe lÊre meget af, tÊnkte jeg, da besked nr. 500 fra Sverige lÞb ind.

Men jeg er ingen Messias og decideret uegnet som konge. Mine synspunkter er ret banale, og der er intet specielt ved det, jeg siger. Jeg har blot hvisket, at Sverige er i gang med at slÄ Folkhemmet ihjel, og modsat Roosevelt, sÄ er det ikke pjat, men ramme alvor. Kig pÄ tallene. De lyver ikke. Det mÄ aldrig ske her. Mads Fuglede: Sverige er tabt(log in)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x