9
mar
Seneste opdatering: 9/3-18 kl. 1754
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Når DR laver satire som dette, må der være sket et eller andet i deres verden som jeg ikke har opdaget, da jeg ikke ser TV og da slet ikke DR. Denne lå da også lige til højrebenet på et kvindefodboldhold med en lesbisk, kommunistisk træner. I ved hvem der tænkes på. Fra det nye norske site Resett, der siges at have rigtig mange læsere. Jeg har fundet en version, der er tekstet på svensk:

Den danske komikeren Jonatan Spang står bak en sketsj som viser svensk politisk korrekthet tatt på kornet. Sketsjen er hentet fra det populære danske TV-programmet “Tæt på sandheden”, skriver den svenske avisen Nyheter24. Sketsjen er en parodi på krimserien “Broen” og handler om forskjellen på hvordan ytringsklimaet er i Danmark og Sverige, og stammer fra debatten om den svenske politimannen Peter Springare. Sketsjen om Sverige som hele Danmark ler av

Mads Fuglede: Sverige er tabt

Velkommen i klubben, Mads Fuglede. Jeg skrev første gang noget lignende offentligt for syttten år siden. Hvadenten Fuglede nu får ret eller ej, synes jeg det er befriende med en politiker, der ikke er skrækslagen for at være ‘kontroversiel.’  “Min far flyttede dertil for 30 år siden, og min bror er svensk.” Glimrende, Fuglede, tag og informer nogle af dine partikammerater om dine indsigter, så Danmark netop ikke går samme skæbne i møde. Mads Fuglede kom i Folketinget i oktober 2017 i stedet for Jakob Engel-Schmidt, som dydens og moralens vogtere fik has på. Endnu er der noget menneskeligt over ham:

[…]  Gennem alle årene har jeg set den udvikling, som dette fine land har gennemgået, og er i dag nået til den konklusion, at Sverige er tabt og aldrig bliver sig selv igen.

Da jeg læste PEW analyseinstituttets beregninger af muslimsk indvandring til Europa sidste år, som viste, at hvis Sverige fortsatte sin hidtidige kurs, ville det betyde, at hver tredje svensker i 2050 ville have rødder i Mellemøsten, blev jeg chokeret. Til sammenligning er der i dag lidt mere end 300.000 muslimer i Danmark – i 2050 anslår PEW, at der i det værste scenario vil være omkring 4,5 mio. muslimer i Sverige. Et sted på den rejse, Sverige har begivet sig ud på, mister de alt det, de var, og bliver noget andet.

Da jeg gik i seng efter mit interview med svensk TV, ringede min telefon. Det var Peter fra Helsingborg, der havde fundet mit nummer på nettet. Noget af det første, han sagde, var tak. Derefter sagde han, at det var som at tale med Jesus. Det er der i det hele taget alt for få, der gennem årene har sagt til mig.

Det begyndte at vælte ind med beskeder på især sociale medier. Alle var positive. Per fra Kalmar og Agneta fra Mariahamn krævede mig kronet som konge, hvilket også er noget, alt for få har luftet gennem årene. Det her kunne vælgerne i Gladsaxe lære meget af, tænkte jeg, da besked nr. 500 fra Sverige løb ind.

Men jeg er ingen Messias og decideret uegnet som konge. Mine synspunkter er ret banale, og der er intet specielt ved det, jeg siger. Jeg har blot hvisket, at Sverige er i gang med at slå Folkhemmet ihjel, og modsat Roosevelt, så er det ikke pjat, men ramme alvor. Kig på tallene. De lyver ikke. Det må aldrig ske her. Mads Fuglede: Sverige er tabt(log in)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x