9
mar
Seneste opdatering: 12/3-18 kl. 1525
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Vinteren der ikke vil give slip i Rosenborg Have, 9 marts. Mobilfoto, Snaphanen. med hilsen til Frank Jæger, Tony Vejslev og Erik Grip. Grips version er her.

Et tørt højrehook fra Tommy Robinson

“My film crew were attacked by migrants this week in an Italian no go zone.”

En afrikaner truer ham vedholdende i Italien: “Jeg kan dræbe dig.”  Smæk! siger det. Det er sgu’ da “agendajournalistik”. Jeg ville forhåbentlig have gjort det samme. Dette er forskellen mellem at handle og have en stor mund. Robinson vurderer, hvor hans grænse går, og handler, hvilket kommer helt bag på migranten.

Tommy Robinson er vant til situationen. Han har formentlig læst, at afrikaneren eskalerer konflikten og ikke er langt fra at blive voldelig. I den situation gælder kun én ting, som Putin også lærte på gaden i Leningrad: Slå først og slå hårdt. Sådan noget kan man kun lære på gaden. Videoen har 1.2 mio visninger.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x