10
mar
Seneste opdatering: 10/3-18 kl. 1824
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg havde den forleden, men den kommer igen da der nu foreligger en delvis oversættelse til svensk. Hvad man end mener om Sveriges nationale selvmordstilbøjelighed, er Fugledes diagnose ikke helt ude i skoven når man læser denne Miljøpartist. Det er godt at begå nationalt selvmord, når det bare er for en nobel sag. Dette er moralen af 200 års fred tilsat nogle skvæt kommunisme med forskellige etiketter: ”Flyktingkulmen 2015 kommer att vara ingenting i framtiden.”

”Under alla år jag har sett den utveckling detta fina land genomgått har jag kommit till slutsatsen att Sverige är förlorat och aldrig blir sig självt igen. När jag läste Pew-institutets beräkningar av muslimsk invandring till Europa och förstod att om Sverige fortsätter på sin inslagna kurs kommer var tredje svensk 2050 kommer att ha rötter i Mellanöstern, blev jag chockerad.

Enligt beräkningar finns det i dag omkring 300 000 muslimer i Danmark – 2050 kommer det enligt Pew i det värsta scenariot att finnas 4,5 miljoner muslimer i Sverige. Någonstans på den resa Sverige har gett sig ut på kommer de att förlora allt de var och blir något helt annat.”

Mads Fuglede avslutar sin artikel med att konstatera att Sverige är på väg att döda Folkhemmet: ”Se på siffrorna. De ljuger inte. Det får aldrig hända här.” Dansk politiker: Sverige är förlorat.

EU agter ikke at stoppe ‘flygtningekrisen’

Why the EU is gearing up for its next migrant surge

‘Krisen’ er som bekendt ikke en ‘krise,’ det er en mennesketsunami som vi bare har set de første små bølger af, den vil vare mindst til 2050. Derfor er det ikke en krise, men en folkevandring. Man kunne også formulere det: “Lars Straksopbremsning-Løkke” – der ikke vil placere skylden hos EU, hvor den hører hjemme – vil få mange flere ghettoer at lave planer for. Milliardbeløbene betaler europæerne for at gøre en ende på deres egen civillisation. At der kan blive tale om en halv milliard afrikanere, synes ikke at anfægte globalisterne i Bryssel. Den Marshalll-plan der fables om for Afrika, kommer ikke – hvis overhovedet – til at virke inden Europa er uigenkaldeligt forandret.

EU vil drive os længere og længere ud i sociale spændinger og mere muslimsk terror, tvivl ikke på det. Det er skruen uden ende, og det ligner allerede en forbrydelse. Senest har den fuldstændigt ommøbleret Italiens politiske landskab. EU er blevet en konfliktskaber, der gør sig mere og mere forhadt, og er inde i en cirkel af selvskadeopførsel, hvad de ikke skal have utak for: Valget vindere i Italien støtter brexit, og et enigt Nordeuropa er imod mere union.

“Europe can not remain “homogenous and migration-free” in the future”

The European Union is bracing itself for a fresh surge of migrants in the spring and summer of 2018, as the bloc continues to struggle with the ongoing crisis.

While often described in the past tense, the migrant crisis is far from being resolved, with a meeting of EU interior ministers on Thursday anxious to prepare the continent for increased pressure on its land and maritime borders as the weather improves, the Financial Times reports.

Ultimately, however, Avrampolous does not wish to tackle the ongoing process of mass migration which is at the root of the migrant and security crises, having asserted: “It’s time to face the truth. We cannot and will never be able to stop migration” in a POLITICO article titled ‘Europe’s Migrants Are Here to Stay’ at the end of 2017.

He declared in no uncertain terms that, “Migration is deeply intertwined with [the EU’s] policies on economics, trade, education and employment — to name just a few,” and insisted that European countries could not remain “homogenous and migration-free” in future. Still at Breaking Point: EU Braces for Fresh Migrant Surge.

Se også: “I 2050 kan der være 150-190 mio. afrikanere i Europa mod kun 450 mio. europæere” og UNICEF: Fremtiden er afrikansk.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x