12
mar
Seneste opdatering: 12/3-18 kl. 1359
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Andrew Norfolk er The Times journalisten, der af sin redaktør fik fire år til at trænge til bunds i pakistanske mænds sex slaveri af engelske piger i Rotherham i 12-13 års alderen. Fordi det netop var The Times med dens prestige, lykkedes det at vende flere årtiers løgne om problemet. Han er tydeligt bevæget i denne tale, over det barbari mod børn, han oplevede.

Desværre – ikke så snart er én muslimsk katastrofe afdækket, før der er en ny og værre, denne gang i Telford nordvest for Birmingham. Forældrene til disse tusinder af børn er tvunget til at overveje, om deres politikere er idioter eller forbrydere. I det sidste tilfælde vil man hellere se dem i en retssal end for en folkedomstol, for det sidste ville helt afgjort slutte fatalt for dem.

The scale of the abuse uncovered in Telford – population 170,000 – is feared to be the most brutal and long-running of all.The Rotherham toll was put at 1,500 – but that was in a community of 260,000. Telford’s Tory MP Lucy Allan has demanded a public inquiry and said our ­findings were “extremely serious and shocking”.Britain’s ‘worst ever’ child grooming scandal exposed: Hundreds of young girls raped, beaten, sold for sex and some even killed.

Meet The ‘Right Wing’ Couple Banned From The UK

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x