14
mar
Seneste opdatering: 14/3-18 kl. 1524
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Det er interessant at høre hvilket forhør hun blev udsat for, og hvilke midler Storbritanien nu tager i brug for at forhindre de konflikter, de har plantet så solidt, i at bryde ud. Det er mere end det, det er ynkeligt og det er tragisk. Imens rejser jihadister frit ind og ud af landet, 400 er kommet tilbage fra ISIS i Syrien. I realiteten er det genindførelsen af blasfemilove i Storbritanien, – kun hvad angår islam, – som ellers blev afskaffet i England og Wales i 2008.

Katie Hopkins kommenterer det hos Tucker. Det ligner panikhandlinger, men politikere ser også, jorden brænder under deres fødder. F.eks. ‘Punish a Muslim Day’ Letters Rattle U.K. Communities. De kan godt få øje på den konflikt, de har grundlagt. De regner bare med din dumhed og glemsomhed.

Et Sverige i opløsning i detaljen

Når man interesserer sig for svensk dagligdag, og har adgang til ikke MSM kilder, opdager man at der ikke er noget samfundsområde der ikke er negativt påvirket af den store befolknings- og kulturudskiftning, politikerne har foretaget sig hen over hovedet på den svenske befolkning. I tidsskriftet kvartal fortæller to ambulancechauffører om, hvor farligt og vanskeligt deres arbejde er blevet.

Idag kan man se, at syv af ti svenske virksomheder trods 2.3 mio indvandrede, ikke kan besætte ledige jobs: Larmet: Kompetensbristen växer. Se også Sara fra Syrien: Indvandrerne overtager Sverige – om 10 år er det helt muslimsk her. Er Sverige tabt, som Mads Fuglede skrev? Formentlig. Professor Arnstberg skriver i dag:

“De senaste dagarna har jag på allvar börjat fundera på om det inte är dags att lämna Sverige – att fly i ordets egentliga mening.”

Se det her: TV: Ambulanssjukvårdarna om våldet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x