15
mar
Seneste opdatering: 16/3-18 kl. 0040
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Sverige er tragisk at være vidne til

Martin Henriksen (DF) skriver om bla. Solna-dommen:

Det er tragisk at være vidne til, hvordan en gennemført vanvittig og uansvarlig politik, som har medført massiv indvandring fra især muslimske lande, er i færd med at grundlæggende forandre og ødelægge det svenske samfund. Sverige er et land i politisk, kulturelt og juridisk forfald. Sådan er det!

Man kan ikke tale om en besættelse i traditionel forstand, men jeg mener, at det er på sin plads at omtale Sverige som et land, der ideologisk er delvist besat eller alternativt beskrive Sverige som en nation, hvor dele af samfundet – i dette tilfælde grene af retssystemet – er overtaget af en udefrakommende ideologi. Det er en meget skræmmende udvikling, og det er i sidste ende det frie oplyste samfund, som er på spil. Hvor ville jeg dog ønske, at flere forstod det.

Det eneste lys i mørket i denne sag er, at dommen har vakt voldsom opsigt og kritik i Sverige. Måske nærmer vi os alligevel dagen, hvor svenskerne har fået nok? Desværre ser det ud til at være for sent for vores svenske naboer. Jeg håber, at jeg tager fejl. Martin Henriksen har ondt af Sverige: Det er tragisk at være vidne til

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x