21
mar
Seneste opdatering: 22/3-18 kl. 0106
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

min 3:36 – ikke noget storfinansen og deres lakejer i Bryssel ikke kan lave om på i løbet af nogle år, så også nationen Finland kan forsvinde på det mest effektive af alle måder: Nemlig ved at udtynde og afskaffe folket. Uden et folk, ingen nation, og uden nationer ingen besværlige forhindringer for storkapitalen.

Det er, hvad masseindvandringen af ‘flygtninge’ uden asylgrund i virkeligheden handler om. Blair, Juncker, Reinfeldt, Løkke og Merkel er bare pengemændenes tjenere, for de er så rige, at de kan købe enhver politiker på jorden, bortset fra nationalt sindede som Trump og Putin, som de da også hader efter noder i de medier, de også ejer. Politiken og EU er lige forhippede på at hade Rusland. Reinfeldt tjener i dag utallige millioner blandt andet ved at arbejde for Bank of America Merrill Lynch. Penge er det evige motiv for enhver forrædder.

Såre gennemskueligt, se endelig de to videoer med Lars Bern nedenfor, det er en øjenåbner der skærer lige igennem politikere og journalisters løgne. De halvhjertede løfter fra Løkke, Mette Frederiksen og i dag Merkel, er netop kun halvhjertede. De fortsætter hellere med at forråde deres folk, end de forråder pengebagmændene, som de har lovet at opløse deres nationer.

Uhrskov: Sveriges vej mod et 3 verdensland

En dyb tragedie for svenskerne

Jeg har i eftermiddags på svensk P 1 hørt nogle af de mange fantasifulde forklaringer, man i Sverige har på at indvandrere og efterkommer klarer sig så dårligt i skolen. Det eneste der ikke bliver foreslået, er sandheden: Sverige har modtaget 2.3 mio mennesker fra lande med en gennemsnits IQ fra 65-85. Vores ‘sinkestadium’ går omkring IQ 75, det kaldes også ‘retarderet.’

I Gambia, kulturminister Bah Kuhnkes fars land, er det helt normalt at være sinke. Gennemsnits IQ i landet er 66. Svenskerne er godt klar over, at ministeren ikke roterer så hurtigt i øverste  etage, men ve den, der siger det. Selv hendes chef virker som et gnistrende intellekt i sammenligning. Dette ligger selvfølgelig også til grund for Afrikas evige problemer. Ingen “Marsahll-hjælp” afhjælper mangel på begavelse.

Om man så kalder dem alle “hr.professor,” kan de ikke uddannes udover deres begavelse. Men at sige dette, er Hets Mot Folkgrupp, så det gør man helst ikke. Men den debat der bliver tilbage, er skyggeboksning og tom snak. Det vil de snakkende klasser kunne få årtier til at gå med, mens Sverige bliver dummere og dummere.

I Sverige klarer indvandrere sig dårligst af alle OECD-lande

Sverige har som bekendt tilladt en langt større ikke-vestlig indvandring end stort set noget andet europæisk land.I dag har formentlig mere end 20 procent af befolkningen i Sverige rødder i den tredje verden. Det sætter sig sine spor overalt, også i uddannelsesvæsenet. Det er de svenske myndigheder ikke meget for at indrømme, men lidt pibler der dog ud.

Dette bekræftes da også af OECD, der står for PISA-undersøgelserne. For 2015 slår OECD således fast, at indvandrere i Sverige klarer sig langt ringere end svenske elever og også dårligere end gennemsnittet for indvandrerelever i OECD-landene.60 procent af eleverne med indvandrerbaggrund er lavtpræsterende mod 20 procent af øvrige elever (hvor der i forvejen gemme sig mange ikke-svenske elever imellem). I Sverige klarer indvandrere sig dårligst af alle OECD-lande.

Bundlinjen bliver derfor, at Sverige med sin meget store og hurtigt voksende indvandrerbefolkning på lange stræk vil overgå til at være et land i den tredje verden, nemlig den fattige del af verden, hvor så mange af Sveriges indvandrere kommer fra. Det er en dyb tragedie for svenskerne. Må vi lære af de bitre erfaringer, som vort naboland må gøre sig i disse år. OECD: Elever med indvandrerbaggrund klarer sig langt ringere end danske og svenske elever.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x