28
mar
Seneste opdatering: 29/3-18 kl. 0053
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Av Peder Jensen/Fjordman

Den svenske rapperen Ken Ring, som har bakgrunn som kriminell, har vært gjest på norsk TV. På programmet Trygdekontoret på NRK i mars 2018 hevdet han at det vil være full krig i svenske gater innen 20 år. Denne advarslen er blitt plukket opp og skrevet om på engelsk av Breitbart News.

Er en kollaps av det svenske samfunnet blitt unngåelig? Optimister håper at noe fremdeles kan gjøres for å forhindre et svensk havari. Pessimister frykter at dette allerede er for sent. Er jobben som statsminister i Sverige nå litt som å være kaptein på Titanic fem minutter etter at de traff isfjellet?

Sveriges momentum

Fysikere snakker ofte om momentum, bevegelsesmengde. Tenk på et tog lastet med varer og mennesker. Det tar tid å sette toget i fart i en bestemt retning. Det tar også tid å bremse ned toget når det har fått stor fart. Selv om man skulle sette alle bremser på i dag vil Sverige likevel bevege seg i en negativ retning i lang tid fremover. Landet har fått et stort negativt momentum på grunn av mange år med masseinnvandring.

Det er ingen reell mulighet for at det vil være et flertall i Sveriges riksdag i perioden 2018-2022 for å stoppe all innvandring til landet. Selv ikke Sverigedemokraterna vil ha en total stopp av innvandring, og ingen partier er i nærheten av å få en parlamentarisk majoritet alene. Alternativ för Sverige er i 2018 blitt lansert som et nytt parti, men dette er ikke nok til å forhindre at problemene vokser.

En realistisk mulighet at Sverige kan kollapse i den kommende generasjonen.

Vi må anse det som en realistisk mulighet at Sverige som vi kjenner det kan kollapse i den kommende generasjonen. Sverige er Nordens største land, både i areal og i befolkning. Det vil ha store konsekvenser for de andre nordiske landene hvis det svenske samfunnet ikke lenger fungerer.

Norge, Danmark og til dels Finland har allerede selv betydelige problemer på grunn av multikultur, masseinnvandring og islam. Hvordan skal vi reagere hvis vi får Sveriges problemer på toppen av våre egne problemer? Dette må snart bli diskutert åpent og seriøst på høyt politisk nivå.

Danmark skal stenge grensene

I Danmark finnes det noen tegn til at konsekvensene av det svenske nasjonale selvmordet blir diskutert. Som Kasper Støvring kommenterer:

Sverige er blitt et skremmebilde på hva masseinnvandring kan skape av problemer. Det eneste naboene nå kan lære av svenskene er hva man ikke skal gjøre.

Morten Uhrskov Jensen og Lone Nørgaard vil at Danmark skal stenge grensene, ikke minst mot Sverige, stoppe all innvandring fra ikke-vestlige lande og sende hjem innvandrere som er fremmede for vår kultur.

Sylvi Listhaug fra Fremskrittspartiet er en av få norske politikere som har jobbet for at Norge ikke skal bli like ødelagt av innvandring som Sverige allerede er. I mars 2018 ble hun tvunget til å gå av som minister etter falske anklager pisket opp av Arbeiderpartiet og norske massemedier. Det er ikke godt nytt for Norge.

Schengen og pasunionen foreldet

På grunn av Schengen-avtalen og den eldre nordiske passunionen har Sverige, Danmark, Finland, Norge og Island ikke lenger full kontroll over signe egne grenser. Den nordiske passunionen ble innført på 1950-tallet. Denne avtalen var OK da og var fremdeles OK i 1980. Den er ikke lenger OK i dag. På 1960-tallet betydde dette at det var fri flyt av ingeniører og sykepleiere mellom de nordiske landene. I dag innebærer den samme avtalen fri flyt av innvandrere fra ikke-europeiske land over grensene.

Så lenge alle de nordiske landene er medlemmer av Schengen-avtalen og den nordiske passunionen er Sveriges problemer ikke bare Sveriges problemer. De er hele Nordens problemer. De svenske politiske elitene importerer store mengder av mennesker fra land som Afghanistan, Irak og Somalia. Når disse har fått opphold der og svensk pass står de fritt til å reise videre til Norge, Danmark, Finland og Island. Dette er ikke akseptabelt.

Masseinnvandringen er en enorm sosial og økonomisk belastning for det svenske samfunnet. Den svenske staten vil før eller siden gå tom for penger til å finansiere denne galskapen. Dette vil skje gradvis over mange år. Sverige vil ikke gå tom for penger i morgen, men de vil gjøre dette før eller siden.

Når Sverige ikke lenger har penger?

Hva vil muslimske innvandrere i Sverige gjøre når svenske myndigheter ikke lenger har penger til dem? Noen av dem vil reise til Danmark eller Finland. Mange vil dra til Norge. Riksgrensen mellom Norge og Sverige er 1630 kilometer lang og en av verdens minst bevoktede grenser. Når Muhammed og hans familie i Malmö eller Göteborg ikke lenger får så mye penger som de vil ha vil det norske Oljefondet se veldig fristende ut.

Forutsetningen for at den nordiske passunionen skulle fungere var at de nordiske landene var nordiske. Det er de ikke lenger. Spesielt ikke Sverige. Den svenske innvandringspolitikken er så ekstrem at den utgjør en sikkerhetstrussel mot Norge, Danmark og Finland. Dette har jeg advart om i mange år.

Politikerne i de andre nordiske landene bør si offentlig at vi umiddelbart trekker oss fra både den nordiske passunionen og Schengen-avtalen og gjenoppretter kontroll over våre grenser. Grunnlaget for disse avtalene finnes ikke lenger. Ikke etter at de politiske elitene i Sverige bestemte seg for å begå nasjonalt selvmord.

Hvis en kollaps av det svenske samfunnet er unngåelig kan man kanskje forhindre at det samme skjer i Norge, Danmark og Finland. Men dette begynner å haste. Vi har ikke mye tid igjen til å forhindre det samme katastrofale resultatet i resten av Norden.

Støt forfatteren på Snaphanens Payl Pal eller Mobile Pay, mærk “Fjordman”

https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE10459568/derforgravereusinegengrav/

http://tinyurl.com/y6u32zm6

https://www.nrk.no/norge/sylvi-listhaug-_frp_-gar-av-som-justisminister-1.13970656

https://tv.nrk.no/serie/trygdekontoret/MUHU06000618/sesong-12/episode-2

http://www.breitbart.com/london/2018/03/20/swedish-rapper-predicts-civil-war-next-20-years-moving-africa-safer/

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x