28
mar
Seneste opdatering: 29/3-18 kl. 1811
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Gendarm Beltrane blev halal-slagtet. Macron spiller sin rolle som globalisternes marionet.

Arnaud Beltrame, der noget diskret i medierne fik halsen skåret over på halal-facon, blev bisat ved en parade gennem Paris og en statsbegravelse i Invalidekirken belønnet med Legion d’ honneur. Jeg var der som dreng i 1960 med min far, der ville se Napoleons grav, et imposant syn for en knægt fra det  endnu krigsmærkede Danmark. Femten år senere boede jeg i Paris og gik dagligt i tyrkisk bad i Le Grand Mosque, endnu inden jeg anede uråd om islam. I dag ved jeg ikke, om det stadig er værd at rejse til Paris. Michelinrestauranterne og hotellerne koster det halve i provinsen.

Flere tidligere præsidenter var tilstede for at ligne de våde hunde, de har lignet ved så mange tidligere tragedier. Blandt andre den nu korruptionstiltalte Sarkozy. Macron havde endda lige bisat Mireille Knoll, et offer nazisterne ikke fik kål på, men en af hans muslimske klienter gjorde. Elleve franske jøder er myrdet af islam siden 2006. Og så havde han også lige truffet islamisten Sherin Khankan, der kalder sig ‘dansker.’ Sandelig et alsidigt job, Macron har søgt og fået.

Hvem kan stadig tage dem alvorligt, og hvem tør stadig sige, at alle disse ulykker ikke bærer deres signatur? Alle præsidenter siden Pompidou, har bedyret, de ville mindske indvandringen, og alle har gjort præcis det modsatte. Hvad vi ser en dag som idag, er landsforrædderes krokodilletårer, der skal skjule det faktum, at deres klienter myrder os og ikke omvendt.

Hadet er indvandret. Dermed er det deres, så sandt som det ikke var resultatet af en demokratisk beslutning. Længere er den ikke.  Tiberge skriver i en lang post, der også nævner alle de andre halshuggede franskmænd, MSM vil have os til at glemme:

You have all, I’m sure, been keeping up with the news from France via your preferred news sources. The quantity and tone of the commentary: desperate, enraged and damning, is more than I can handle. What is there left to say about a country that has been crumbling from the effects of fifty years of de-Christianization, Islamophilia, atheism, resistant Communism?….Note: In other words, his throat was slit. The bullets did not kill him. Another Catholic beheaded.

Kasper Støvring: Vi har brug for et ødelagt Sverige

Det er en provokerende rubrik, men måske man skulle tage den på ordet. Måske har Danmark, Norge og Finland brug for et ødelagt Sverige for at sætte vore egne, politiske fantaster skakmat. Vores store partier som S og V tager stadig ikke faren alvorligere, end at de blot svinger sig lidt højere op rent retorisk. Kernen i de problemer, de har installeret, vil de ikke røre ved.

Svenskerne kommer i de nærmeste par år til at indse, at de i over 40 år har stemt på politikere, der ikke er andet end forbrydere, for det er vel stadig en forbrydelse at ødelægge et land. Danske og norske kan muligvis endnu undgå den etiket. Selv med et nærmeste revolutionært valgresultat i september, kommer det til at tage årtier at rette landet bare nogenlunde op, og i al den tid vil Sverige repræsentere en stigende fare for sine naboer.

Det er så uendelig trist at være vidne til, at et velfungerende land som Sverige langsomt bliver ødelagt. Vi, der ser måbende på, kan kun blive ved med at advare om udviklingen. Måske vil der ske en ændring, der forhindrer de allerværste ødelæggelser, men Sverige vil på afgørende punkter vedblive at være forandret – til det værre.

Vi har naturligvis ikke brug for at ødelagt Sverige, som jeg skriver i overskriften til dette indlæg. Vi har derimod brug for det modsatte. Det eneste, det nuværende Sverige kan tjene som eksempel, nej, skræmmebillede på, er det, vi ikke må udvikle os til. Bliv ikke som Sverige!

Vi har brug for Sverige, så vi kan se, hvad vi ikke skal gøre, ikke skal ende som, og vi har brug for at kunne henvise til Sverige, når vi kalder på stop for yderligere indvandring, også asylansøgere, fra de lande, som vi har haft problemer med de sidste 40 år. Vi skal se på Sverige for at forstå, hvorfor vi skal have lukkede grænser, hvorfor vi skal påbegynde udvisninger af kriminelle udlændinge og hjemsendelser af udlændinge, der gerne må få store pengebeløb med i kufferterne.

Tilbage står at forklare gåden: Hvorfor har svenskerne valgt at gøre alt dette mod sig selv? Vi må se, om posten når frem med løsninger på denne gåde i den nærmeste fremtid. Vi har brug for et ødelagt Sverige

Peder Fjordman Jensen er flyttet til egen post ovenfor

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x