28
mar
Seneste opdatering: 28/3-18 kl. 2122
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Fra én anmeldt voldtægt om dagen til nitten – øgning 1555 procent. I Stockholm fordobledes den dødelige vold

Affes Statistik-blogg: Fullbordade våldtäkter 1975-2017 Pressen er gået let henover det, men Expressen har da en artikel Ny rapport: Anmälda våldtäkter ökar. 398 ord må være det absolutte minimum af ofre på en faktisk katastrofe, der sætter svensk statsfeminisme i det lys, den fortjener.

Uhrskov og Nørgaard: Luk grænsen til Sverige

Mens vi støt og roligt arbejder på en folkeafstemning, vil vi argumentere for nødvendigheden af at udøve rettidig omhu: Luk grænserne – ikke mindst til Sverige, stop al indvandring fra ikke-vestlige lande og sæt gang i hjemsendelser i form af et økonomisk tilbud, som er så fristende, at de ikke-integrerbare ikke kan afslå: De vil få det så meget bedre i et land, hvor de ikke skal gå på kompromis med særligt islams leveregler.

I skrivende stund foregår der i Danmark og resten af EU-landene en kamp om territorier, der ytrer sig som en islamiseringsproces. Der er en befolkningsudskiftning i gang – demografien taler sit tydelige sprog – og der er allerede tabte territorier i Danmark, hvor sharia råder. Det er ikke gået så galt som i Sverige, men vi skal se til vores nordiske broderland og lære af det nedbrud, der er i fuld gang der.”Kæmp for alt, hvad du har kært,” hedder det i salmen, og vi vil kæmpe for vores fædreland. Vi har kun ét af slagsen. Kronik: Derfor graver EU sin egen grav.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x