29
mar
Seneste opdatering: 30/3-18 kl. 0008
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“We have dreamt so many dreams, that have turned out to be nightmares. You don’t get any time off from history. Be careful with your future. If we screw this up, it’s the only thing we have.”

Her er en langlytter at meditere over,  vi kan nå, inden vi alle skal høre Matthæus Passionen, som jeg desværre ikke skal høre i koncert i år. Har Murray flere pointer at levere om sin bog? Jo, han er en levende intellektuel, han reproducerer ikke sig selv, og han har stadig noget at sige om Sverige. Sverige er – mark my words – slet ikke begyndt, at blive ‘talk of the town’ endnu. Murray har en yderst håndgribelig advarsel til politikerne, der er ansvarlige for den umiddelbare fremtid. Er de overhovedet klar over, at de har bragt sig selv ‘in the line of fire?’ Hvad er de overhovedet klar over? Hallo? Jewish Book Week, 3-11 marts. Se video her, 1 time og to minutter.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x