29
mar
Seneste opdatering: 29/3-18 kl. 1746
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Se også: Så här bemöter Google oberoende medier – besök på svenska huvudkontoret. Se også: Tommy Robinson in Copenhagen og Tommy Robinson in Brussels.

“Olämpligt,” men hvis du nu alligevel er pædofil……

vil madammevældet bare lige sige at ‘sex med børn er ulovligt i Sverige’ og at “Socialtjänsten kan komma att föreslå att ni inte bor tillsammans under en kortare eller längre period.” At du ved det: Det er forbudt, næsten helt forbudt, og det gør mor ked af det.

Information till dig som är gift med ett barn fra Migrationsverket og Socialstyrelsen. Det er ikke satire.

“Om den du är gift med är ett ensamkommande barn”. Socialtjänsten har det praktiska ansvaret för alla ensamkommande barn. Där ingår att ordna ett boende till barnet. Det är Migrationsverket som ansvarar för att ordna boende till vuxna asylsökande. Socialtjänsten utreder barnets behov av skydd och stöd och föreslår ett boende för barnet. Socialtjänsten kan komma att föreslå att ni inte bor tillsammans under en kortare eller längre period. Syftet är att säkerställa att barnet får det skydd och stöd det behöver och har rätt till. Eftersom barn under 15 år har en absolut rätt till skydd mot sexuella handlingar är det olämpligt att ni bor tillsammans om barnet är under 15 år. Detta gäller även om ni har gemensamma barn. Både socialtjänsten och migrationsverket kommer arbeta för att ge barnet möjlighet att uttrycka sin egen åsikt, var det ska bo och hur det vill ha det. Det är barnet och den gode man- nen som socialtjänsten kommer att samarbeta med och som tillsammans med socialtjänsten kan bestämma om barnet.”

12.20 ser man, brochuren er trukket tilbage.

Der gik ikke længe, så udkom den første parodi

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x