30
mar
Seneste opdatering: 31/3-18 kl. 2309
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

P1 Debat: Er Sverige tabt?

Med Mads Fuglede og Kasper Støvring, der er vidende og konkrete i modsætning til deres modstanderes følerier. Den alternative kvinde Caroline Magdalena Meier demonstrerer ikke særlig overraskende ingen speciel eller konkret viden om emnet. Hvorfor skal hun så medvirke?Læs apropos dagens sjoveste artikel: Alternativet er et studie i at undgå folkelig opbakning.

Der sidder nogle forbløffende stolpeskud i Folketinget, man er lykkeligt uvidende om, ved ikke at have TV og styre helt udenom DR. Tror Fanden de (ikke vi) har hobet “udfordringer” op, der ikke er nogen løsninger på.

Tabt og tabt, det er pop at udtrykke sig sådan, og P1 er blevet rød pop. For 30 år siden, var det rødt og kvalificeret. Sverige kan humpe videre skadeskudt i resten af århundredet. Det er et gradsspørgsmål. Det kan også gå meget værre, men lad os ikke gå ind i spåmandsbranchen. Der er sat så store kræfter i bevægelse, at ingen kan overskue bare de ti næste svenske år.

Ingen kan formentlig administrere det, mindst af alle, dem der har skabt det. Den daglige historie, er den om kontroltab og folkestyrets imkompetence. Det skal nok gå helt ad Helvede til, men lad det lige gøre det først.

Sverige er InshAllah, i sin skæbnes vold. Vi andre kan ikke påvirke den. Vi kan afvente og beskrive det største samfundseksperiment i landet de sidste mange hundrede år.

Har svenskerne solgt ud af Folkehemmet og glemt de blågule værdier? Har flygtninge fra Mellemøsten overtaget Astrid Lindgrens land, hvor stærke piger som Pippi plejede at styre, også selvom faren var negerkonge? Hvis Sverige fortsætter kursen, vil hver tredje svensker i 2050 have rødder i Mellemøsten. “Jeg er chokeret” – siger Venstres Mads Fuglede. “Der er ingen grund til bekymring”, svarer Alternativets Caroline Magdalena Meier. Hør P1 Debat: Er Sverige tabt? 45 minutter.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x