31
mar
Seneste opdatering: 2/4-18 kl. 0126
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“The British are furious, angry and they are scared”

Det er en stadig mere velgennemtænkt, velorienteret og velformuleret Tommy Robinson, som RT interviewer i dag. Politikere, medier og nu også tech-firmaer, har gjort alt for at sabotere ham, og han bliver bare bedre og bedre. Europæiske politikere vil intet hellere end at symptomerne på de politikerskabte problemer, går væk, men jeg lover dem en ting: Det bliver værre og værre indtil det endelig når deres egne dørtrin. De skal sige til sig selv, at nu haster det. Der synes kun at være én måde at komme af med ham på, og enhver har frygtet det samme for ham, som jeg.

Sverige afskaffer stadig sig selv

2017 beviljade Sverige 135 459 uppehållstillstånd. Mellan 2018 och 2021 ska Migverket behandla sammanlagt 440 000 ansökningar om uppehållstillstånd.

Som man ser, er det en vellykket myte, at Sverige skærer ned på indvandringen. Som danskere og nordmænd sidder vi på første parket til et nationalt selvmord, der næppe længere kan afværges. ‘The point of no return’ var formentlig allerede omkring år 2000, ti år inden SD sad i Riksdagen, og femten år inden medierne slap lidt af deres censurgreb på debatten. Svensson er i den grad taget på sengen.

Har man en lille forsker i maven, er det vanvittigt, psykologisk interessant, så sandt som ethvert selvmord først er en mental ting, før det er fysisk. Fremtiden vil forske idet, som vi har gjort i Romerrigets undergang: Hvordan kunne et højt udviklet, nogenlunde demokratisk I-land pludselig lægge sig til at dø på én generation? Hvad bestod den dødslængsel i?

Var det en massepsykose som dem, sektledere har sat igang, eller blev bare sektlederne sindssyge og ville trække de andre med sig i døden som i en Hitlersk Götterdämmerung? Og værre endnu – hvorfor er de suicidale Sverige og Tyskland eurokraternes yndlingssamfund? Da jeg startede for tyve år siden, kunne jeg have mine tvivl om det, jeg så. I dag tvivler jeg ikke ret meget på, at jeg er endnu En dødsdømt kulturs klummeskriver, som Hitchens udtrykte det. Bare en generation svenske politikere har givet vanviddet ansigter.

Men selv hos os i Danmark, er der ikke den helt store forståelse af, hvad der foregår lige foran vore øjne. Der er intellektuelle, der ser det, og nu er der også politikere som Mads Fuglede (V), men det er ikke just ‘talk of the town.’ Det vil det blive, kan jeg love. Naboerne vil blive ramt af Sverige, værre end Israel idag rammes af Gaza. Gunnar Sandelin skriver i dag om den forfærdende, demografiske udvikling.

Fortsatt massinvandring och befolkningsförändring

Häromdagen kom årets siffror från Statistiska Centralbyrån med uppgifter om befolkningssammansättningen för 2017, baserade på vår folkbokföring. Då varken systemmedia eller politiker berättar om vidden av Sveriges omvälvande demografiska förändring, har sedan flera år denna blogg i samarbete med Affes Statistikblogg, presenterat mörklagda fakta.

Myten om att Sverige numera skulle föra en stramare asylpolitik och att vi ligger på EU:s miniminivå har blivit en skröna. Det rör sig bara om en andhämtningspaus. Jämför vi volymerna med våra grannländer, talar fakta ett helt annat språk. 2017 beviljade Sverige drygt 36 000 uppehållstillstånd till asylsökande, vilket är tre gånger så många tillstånd som övriga nordiska länder beviljade tillsammans. Grovt räknat beviljar, per nation, våra nordiska grannländer bara runt en tiondel så många asylansökningar som Sverige gör. Vad gäller nya asylansökningar under förra året hade vi dubbelt så många som övriga Norden tillsammans. Fortsatt massinvandring och befolkningsförändring se det hele.

Se også

Skattekraften urholkas av låg tillväxt och hög invandring

“Sverige har tappat en andel av 4,4 procent skattebetalare på 20 år! I en obeveklig långsam årlig takt håller pengarna på att ta slut. Inte undra på att kvinnorna i vården är utbrända! Baumols dilemma finns. Ingen hög produktivitet eller tillväxt har slutit detta gap.

I det värsta fallet, i slutet av nästa mandatperiod är 600.000 av urbefolkningen öppet arbetslösa och till det många invandrare, kanske 400.000. En miljon skattebetalare blir bidragstagare. Dessutom lär antalet beviljade uppehållstillstånd från då tills nu vara 2 miljoner. Folkhushållets försörjningsbörda blir stor och antalet skattebetalare, kvar i Sverige, närmast orimligt fåtaliga. Dagens Industri.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x