4
apr
Seneste opdatering: 5/4-18 kl. 1357
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Vor tids Western til europæere, der er sendt i krig og er ligeglade?

I 2015 afværgede tre soldater en massakre på Tahlys-toget på vej fra Amsterdam til Paris. Marokkaneren Ayoub El Khazzani’s AK-47 klikkede, hvilket gjorde at hele hans angreb mislykkedes. Han var – behøver jeg sige det – i myndighedernes søgelys som en maksimal sikkerhedstrussel, som vi nu er vant til, at politikerne udsætter os for.

Han var velbevæbnet med yderligere en Luger-pistol, knive og benzin. Kun tre blev sårede af knivstik. El Khazzani er ikke dømt endnu, og hans sagfører siger, at filmen kan forudindtage en jury imod ham.

Bagefter påstod han, det bare var et røveri-forsøg. Det særlige ved denne film er, at de tre soldater, Spencer Stone, Anthony Sadler, Alek Skarlatos spiller sig selv, og det gør de temmelig overbevisende. Hollande, der er så medskyldig som nogen, hængte Legion d’ Honneur medaljer på deres bryst. Han så helt lettet ud over, at han denne gang ikke skulle tale om 150 døde.

Filmen havde premiere i U.S.A. 9 februar. Hvem ved, om den overhovedet kommer op i Europa? Vi sover så sødt, hvorfor forstyrre os, og den kunne jo krænke terroristens ‘menneskerettigheder?’  The 15:17 to Paris

Zsolt Bayer, Hungarian TV host describes the death of Europe

Som dengang voksne mennesker lavede TV. Nogen der kan huske det?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x