5
apr
Seneste opdatering: 6/4-18 kl. 1218
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Klynk – en herrrefolksideologis strategi i mindretal

Islam er så at sige Maud i Matador, en neurotiker der kontrollerer omverdenen med sin indbildte lidelse. “Nogle af dem taler pænt til os, mens de venter på at blive mange nok til at slå os ihjel,” som Mogens Camre sagde helt i overensstemmelse med, hvordan 1400 års historie er forløbet. Folk blev forargede, men folk er ikke historikere, og kun et tilfælde reddede Camre fra 266b- politiet.

Talrige som stjerne er tilfældene af falsk, påstået muslimforfølgelse i Vesten. Et af dem resulterede i 2013 i det svenske ‘slöjuppropet,’ hvor røde journalister gik amok i hundreder af artikler, og velmenende, tanketomme kvinder tog tørklæder på.

Krænkelsen havde bare ikke fundet sted, sagde politiet efter et stykke tid under en hel del mindre bevågenhed, men da havde alle tåberne allerede blameret sig. I Vesten og især i Sverige er det vigtigste, at være en god dhimmi.

Winnie Mandela – “the mugger of a nation”

Så Winnie Mandela er en stor heltinde? Smag og behag. Se She burned south africans alive and is lauded by the fake news.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x