7
apr
Seneste opdatering: 8/4-18 kl. 1113
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

I modsætning til i Sverige

I feministlandet mod øst voldtog en 17-årig eritreansk statsborger sidste sommer en netop fyldt 14-årig svensk pige. Han fik 150 timers samfundstjeneste, og blev ikke udvist. At ødelægge et barneliv koster tre ugers gadefejning ovre i matriarkatet, et paradoks, der burde slå enhver, men ikke gør det.

Svensk feminisme er et af de mange steder, hvor kommunismen overlever, og den er degenereret til rent teater for overklassen. Jeg er mere feminist, end de er, og det er virkelig ikke ret meget. Ganske anderledes i Prag:

On Easter Monday, the 35-year-old Irish tourist met with a horrible experience which she will not likely easily forget. In a bar she met a man, an Algerian, who immediately caught her eye. Unwisely, she headed off with him to a [hotel] room, where they devoted themselves to sexual play. But, the man then invited five friends over, and together they raped the tourist. Afterwards she called the police. Take a look at how the dramatic take-down of the rapists went.Gang Rape in the Centre of Prague: Video of Intervening Services Detaining 6 Algerians.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x