10
apr
Seneste opdatering: 10/4-18 kl. 1808
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Demografi er skæbne

Nu er over hvert 5. nyfødte barn i Danmark af udenlandsk herkomst – 42.5 % af 0-44 årige svenskere er nu fremmede. Svensk demografi er afgjort, dansk kan snart være det.

Danskere skal holde op med at betale især muslimer for at føde sig til en betydelig folkemængde i landet. Muslimske fødselsrater startede borgerkrigen i Bosnien, og nu er Bosnien modellen for hele Vesteuropa. Det demografiske kapløb er igang, og alle bør se faren inden fælden klapper for altid. Problemet er selvfølgelig, at fælden klapper inden flertallet opdager det.

‘Multikulturen’ handler om at afskaffe nationerne

Intet andet, for “nationer er skyld i krige og al ondskab,” ifølge EU og Enhedskommunisterne. ‘Flygtninge’ kan man glemme alt om, de fremmede er kommet til Sverige og Europa for at afskaffe nationerne, for uden et folk ingen nation, uden en nation, ingen folkevilje, og uden en folkevilje ingen forhindringer for EU og storfinansen.

‘Flygtningene’ kunne roligt skylle deres ID papirer ud i toilettet, de var allerede sikret at blive ‘svenskere.’ Man ser bestræbelsen forenet i personer som Reinfeldt, Soros og Juncker. Førstnævnte har haft uhyre travlt med at stille svenskerne overfor et fait accompli, inden de opdagede , hvad der foregik. Reinfeldts løgne var i rækkefølge: 1) De flygter fra krig 2) Vi føder for få børn og 3) Vi tjener penge på dem. Løgn over løgn over løgn.

Derfor må man allerede i dag anse Sverige for tabt demografisk, selvom ‘kun’ 2.3 mio er fremmede. Alene af de 0-44-årige ‘svenskere’ er nu 42.5 % fremmede, næsten halvdelen. Om tyve år er det også for sent for Danmark, så er vi ude i et eksperiment vi i realiteten har mistet kontrollen over.

Mark Steyn skriver om demografiens rolle i udbruddet af den bosniske borgerkrig:

“Why did Bosnia collapse into the worst slaughter in Europe since the second World War? In the thirty years before the meltdown, Bosnian Serbs had declined from 43 percent to 31 percent of the population, while Bosnian Muslims had increased from 26 percent to 44 percent. In a democratic age, you can’t buck demography—except through civil war. The Serbs figured that out, as other Continentals will in the years ahead: if you cannot outbreed the enemy, cull ’em. The problem that Europe faces is that Bosnia’s demographic profile is now the model for the entire continent.”

Nu er over hvert femte nyfødte barn i Danmark af udenlandsk herkomst

Uanset hvor mange stramninger regeringen og Dansk Folkeparti gennemfører på udlændingeområdet, sker der alligevel snigende udtynding af den danske befolkning, som der ikke umiddelbart kan lovgive imod.

Det handler ikke mindst om antallet af børnefødsler.Sidste år blev der født 61.397 børn i Danmark. Af dem blev de 77,8 procent født af danske kvinder. Det svarer til 47.771 danskfødte børn i 2017.

Kvinder fra ikke-vestlige lande fødte 15,5 procent af samtlige børn i Danmark i 2017. Det svarer til, at i alt 9.487 børn af ikke-vestlig oprindelse blev født i Danmark sidste år.Nu er over hvert femte nyfødte barn i Danmark af udenlandsk herkomst

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x