12
apr
Seneste opdatering: 13/4-18 kl. 1949
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Børnehavebørn fejrer sejren ved Gallipoli i 1915

Lidt af en kulturkollision. Man ser for sig tyske poder fejre sejren ved Dybbøl eller erobringen af Polen eller Frankrig, ikke sandt? Men Muhammed er og bliver – for så vidt han overhovedet har eksisteret – en krigerprofet, krigen i islam nedarves gennem århundrederne, og vore politikere har masseinviteret den, og nu er den altså en miniput-armé i Tyskland.

Politikerne bliver småfortørnede, når den materialiserer sig, men problemet er udelukkende, at de var spejlblanke, da de inviterede den. Nu er de dumme kristne lam på vej mod slagtebænken endnu engang, ført af deres endnu dummere ledere.

Man behøver slet ikke angribe eller kritisere islam, islam blamerer sig selv. Islam fører – jævnfør nedenfor – sig selv i ulykke. Og det er ikke engang ‘islamofobi,’ det er en ganske konkret. velbegrundet frygt. “De faldnes dag” fejres, sejren over England og Frankrig i slaget ved Gallipoli.Propaganda für Erdogan: Türkische Moschee lässt kleine Kinder in Militäruniform auftreten. – Se demografien i større, tyske byer.

Will Europe’s Muslims Ever Be Europeans?

I interviewet med Bent Melchior træder forskellen mellem jøder og muslimer klart frem. Muslimerne er – helt modsat jøderne – vant til at være i flertal, herske og udrense andre religioner. Hvis jøderne havde opført sig sådan i Europa, var de slået ihjel for flere hundrede år siden.

Hvad der vil ske med muslimerne i Europa, hvis de ikke afgørende ændrer opførsel, burde de tænke særdeles grundigt over. Koranens herrefolkstænkning kan bringe dem alle i ulykke. Ja, selv uden den, kan det ende galt, som jødernes historie vidner om.

Når Tyrkiets udenrigsminister derfor advarer melodramatisk om et Auschwitz for muslimer, og ønsker ‘islamofobi-love’ i Europa, går han helt galt i byen. Han burde fortælle europæiske muslimer, at de skal ændre opførsel for at have en chance for at undgå det, men selvkritik og introspektion er ikke islams stærke side.

De skal forsørge sig selv, og de skal stoppe al dominanskriminalitet, der får os til at hade dem. At forfølge jøder, kvinder og homoseksuelle vil ramme muslimer som en boomerang. Det vil uvægerligt gå dem galt, og det er desværre kursen mod selvdestruktion, islam i Europa er slået ind på. Måske har islam slet ikke nogen fri vilje,  kun Muhammeds. Måske er deres onde skæbne bare ude efter dem, InshAllah, måske er det bare Europas debile politikere. Slemt bliver det, for det er det allerede.

Måske hænger islams kommende, selvforvoldte ulykke det sammen med, at jøder gennemsnitligt er langt bedre begavede, og at Bent Melciors velmente råd derfor falder på stengrund.

The author of a new study on Islam in Europe on the challenge of European tribalism and what European Muslims can learn from Jews.

Straightaway, you have one huge difference. Muslims coming to America were very different from Muslims coming to Europe. Immigrants from the Middle East and South Asia to America, coming after the ’60s and ’70s, are largely middle-class, educated. They are very often doctors. Even today you’d have, I don’t know, what, 20,000 Pakistani doctors in the United States. They come in, and they become part of the American dream. Muslim immigrants coming to Europe, at the same time, are coming in a very different capacity.

Europeans are very sure of their identity. They were very sure of the identity that they had inherited, and their legacy, and their traditions, and they did not want these Muslims. In this case, they were not all Muslims, but Muslims, Africans, Middle East people coming from outside, just storming into their country and upsetting that identity.

Let’s take Germany. The Germans are proud of their language, whether you’re East German, West German. They have a very highly sophisticated language and culture, of which they’re rightly proud. They have a sense of soil and blood. It’s not, by the way, something that pops up in the 1930s. It is there for the last so many centuries. It’s captured by all these German writers and philosophers of the 17th, and 18th, and 19th centuries, before there’s a Germany, so there’s already a sense of Germanness, a German identity.

It’s a very valid question. I asked the same question of one of the legendary chief rabbis of Europe, called Bent Melchior [former chief rabbi of Denmark]. I asked him for an interview for the book, and he invited me to his flat up on the fourth floor. I spent a couple of hours with him. He said, when I asked him, here’s what you tell [Muslim communities]: “Look. Let me tell you. Compared to the Jewish community, because you know, there’s some parallels, they’re not exact parallels, but some parallels. We were here much earlier. We’ve been here in Denmark for several hundred years. You people have just come here, just settling down, and you’re finding a problem,” because the Danish tribe, again, he said, “Tribes, they’re very closed. They’re like a tribe. It will not be easy.”

No. 1, he said, “When we arrived in Denmark, 200 or 300 years ago, the first thing we did was create a school. That school wasn’t to teach Jews about Judaism. That school was to teach them about Danish culture, language, literature.” That struck me, because our guys do the opposite. Our guys will open up a school, and then they’ll have the imams, and they’ll have Islamic teaching, and Quran, which is fine. I’m not saying it shouldn’t be done, but equally, they should be learning about local culture. That’s not happening, No. 1. Will Europe’s Muslims Ever Be Accepted as Europeans?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x