13
apr
Seneste opdatering: 17/4-18 kl. 2016
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

You Tuben er væk, men hele programmet er her.

af Henrik M. Jensen

76 procent af tyskerne mener ikke, ‘at islam hører til Tyskland’

At multikulturalisterne kan være optændt af et endnu større flammende fanatisme end islamisterne, er et interessant psykologisk fænomen. Herhjemme har vi set venstrefløjens AFAscister gå amok i overvågningsvanvid og voldsorgier, der overgår, hvad selv fanatikerne fra Hitz-ub-tahrir ville kunne præstere.

Dette kom tydeligt frem 9.4. i debatprogrammet Hart Aber Fair på tyske ARD, hvor den 32-årige standup komediant Enissa Amina kunne opleves for fuld udblæsning. Hendes iranske forældre fik i 1985 asyl i Tyskland som flygtninge fra ayatollastyret, hvilket dog ikke har gjort datteren specielt islamkritisk, tværtimod. Hun er blevet en rigtig skrigeskinke med alle de politisk korrekte multikulti-meninger, som hun uanset om hun har ordet eller ej, skriges ud i en næsten ustoppelig og skinger strøm, der ofte bevæger sig langt væk fra emnet – i stil med Anne Marie Helger, hvis nogen husker hende.

Ved siden af Amina fremstod panelets muslimske teologiske indslag, Du A’Zeitun, der til daglig arbejder med afradikalisering af unge muslimer, ganske afdæmpet, men det skyldes nok, at hun var hæmmet af sine religiøse klude og gevandter.

Feltets fyrtårn, Hamed Abdel-Samad

Over for skrigeskinken stod to politikere, Joachim Herrmann, CSU og indenrigsminister i Bayern, og Cem Ôzdemir, tdl. leder af De grønne, samt feltets fyrtårn, den egyptisk-tyske politolog og imamsøn Hamed Abdel-Samad, der med sin ætsende islamkritik har afsløret hykleriet blandt tyske muslimer og derfor må leve under politibeskyttelse.

Her hjemme har vi ved et par gange de senere år haft besøg af den begavede og vidende mand. Her er et kort resumé af den kaotiske TV-debat, der har vakt opsigt i Tyskland.

Debattens overskrift var indenrigsminister Horst Seehofers udsagn: Islam hører ikke til i Tyskland, og blandt emnerne var: Skal tørklædet forbydes?

Det mente Amina ikke med den begrundelse, at et forbud i Cuba mod kirker har ført til undergrundskirker

Herrmann gjorde opmærksom på, at et flertal af muslimske kvinder i Tyskland ser tørklædet som symbol på kvindeundertrykkelse. Og Özdemir kom med dette argument for et forbud:

“Hvorfor bærer små piger overhovedet tørklæder? Fordi de er sexobjekter, og det er ikke normalt. Den der mener, at mænd ser børn som sexobjekter, burde behandle mændene frem for at tvinge pigerne til at bære hovedtørklæder.”

Og Hamed Abdel-Samad spurgte Amani: “Hvem tænker på barnet?”

Det svarede hun ikke på, men bredte sig istedet ud om den integration, der på underfuld vis finder sted i “det nye Tyskland” hjulpet på vej af unge immigranter ved hjælp af hiphop. Hvorefter hun klagede over, at tyske muslimer bliver diskrimineret.

“Offerrolle, offerrolle, offerrolle”

“Offerrolle, offerrolle, offerrolle, det er den eneste rolle De kan spille!” råbte Abdel-Sammad efter hende. Og han uddybede med henvisning til sin bog, “Integration – En protokol over et forlis”.
Hvortil Amani svarede: “Jeg læser helt sikkert ikke Deres bog”.

Om overskriften “Hører islam til i Tyskland” sagde Herrmann: “Grundværdier som retsstat, humanisme, oplysning, til alt dette har islam overhovedet ikke bidraget.” og det fik Amani til at gå amok: “Jeg bliver bedrøvet over at høre det fra en politiker fra et parti, hvor “C” står for “kristendom”. Hvor er næstekærligheden? Jeg vil ikke tale om vor nærmeste fortid, som var meget grusom. Allerede under korstogene har kristne slagtet jøder”.

Abdel-Samad prøvede at vende tilbage til emnet: “Når tre af fire tyskere ikke mener, at islam hører til Tyskland, hvad gør vi så? Er de alle højreradikale eller islamofober?”

Og Herrmann faldt ind: “Islam er i øjeblikket ikke bevægelsen, der fremmer frihed, tolerance og åbenhed.”

Igen blev Amani bedrøvet over, at “fredelig islam” bliver demagogisere. Og hvad med de “onde kristne”, hjvorefter hun tog en tur omkring ham oppe i Norge, der i kristendommens navn dræbte en masse unge!

Abdel-Samad: “Jeg venter stadig på at høre selvkritik”.

Men han ventede forgæves, også da der blev bragt et filmindslag om en libysk pige i Tyskland, der ville skilles fra den mand, hun var blevet tvunget til at gifte sig med. Hendes bror stak hende flere gange med en kniv, mens forældrene blot så på. Amina forklarede, at den slags også finder sted på Sicilien!

Hertil replicerede Abdel-Samad: “Utåleligt”, og han citerede fra en undersøgelse, der viser, at piger af tyrkisk afstamning begår dobbelt så mange selvmord og selvmordsforsøg som tyske piger.
Til slut blev deltagerne spurgt om, hvilket sted i Tyskland de helst ville vise Horst Seehofer.

Vis Seehofer en DITIB-moské

Amina ville vise ham sit nyeste show og var samtidig meget bedrøvdet over, at han også var hendes indenrigsminister… Her måtte ordstyreren stoppe hendes talestøm.

Abdel-Samad ville vise Seehofer en Ditib-moské og spørge ham, hvorfor disse moskeer kan blive ved med at modtage millioner af euroer fra den tyske stat.

Disse moskeer, der findes i mange lande og er understøttet af den tyrkiske statslige organisation Ditib. De rådede i 2016 samlet over 1,8 milliarder euro og er berygtet for at virke som Erdogans forlængede arm.. Flere af moskeerne er opkaldt efter Mehmet 2., sultanen som erobrede Konstantinopel i 1453!

Og alligevel ydede det tyske indenrigsministerium (hvor Seehofer idag regerer) i 2016 3,27 millioner euro og i 2017 1,47 millioner euro i drifttilskud til Ditibs moskeer.

For få dage senere blev Abdel-Samads ord næsten profetiske, da det kom frem, at drenge får militær træning og ekcerserer med legetøjsgeværer i mindst en af moskeerne.

Islamisk propaganda er slem, men den politisk korrekte multi-kulti propaganda fra skrigeskinker som Amani er farlig, fordi den bereder vejen for en islamisk magtovertagelse. Til gengæld kunne DR lære noget af de tyske debatprogrammer, der gerne varer fem kvarter og kun har fire deltagere. CHAOS-DEBATTE BEI „HART ABER FAIR“. Dieser Islam-Talk war eine Katastrophe

Se også Hamed Abdel-Samad i København, en af de bedste fremstillinger af emnet, danskere har fået i årevis.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x