16
apr
Seneste opdatering: 16/4-18 kl. 2115
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Sveriges befolkningerevolution: “9.7 procent af Sveriges befolkning er kommet efter 2010”

I dag kom Löfvens vårändringsbudget. Der er 350 mio. til landets 1.9 mio pensionister, 184 kr. pr. pensionist. Til gengæld er der 5 milliarder til 36.000 ‘flygtningebørn’. 139.000 pr ‘barn.’ De er indvandret illegalt, og tre af fire er ikke børn.

 200 miljoner till polisen – 4,9 miljarder för ensamkommande. Næsten samtlige svenske kommuner vil være katastrofalt underfinansierede de kommende år, det vil vi høre mere til: Regeringens kalkyl visar miljardhål – redovisas inte.Sveriges tillväxt per capita är historiskt låg.

Neuding i Politico: “Det svenske selvbillede”

Jeg tror, de fleste der har nogen føling med Sverige, fornemmer at den svenske elites selvbillede befinder sig et sted omkring 1975. Det var dengang, Sverige var det fjerde rigeste land på OECD listen, og da Palme og Riksdagen vedtog Proposition 1975:26 om ‘mångkulturen,’ med yderst vage forestillinger om, hvad de satte igang. I dag kan ofrene for galskaben – det svenske folk – i det mindste læse i udlandet og på nettet om, hvad den lov har medført. Deres selvbillede er ikke uforandret.

Sweden may be known for its popular music, IKEA and a generous welfare state. It is also increasingly associated with a rising number of Islamic State recruits, bombings and hand grenade attacks [..]

The government’s excuse for denying the Islamic terrorist attack in Sweden is that no Islamic group has officially claimed responsibility. Given the importance these days of fighting fake news, the Swedish government’s tampering with politically inconvenient facts looks particularly irresponsible.

Sometimes it takes an outsider to put things in perspective. A recent piece by Bojan Pancevski in London’s Sunday Times put a spotlight on immigration and violent crime. The article caused a scandal in Sweden and was widely seen as part of the reason why the British and Canadian foreign ministries issued travel advice about the country, citing gang crime and explosions. “They make it sound as if violence is out of control,” said Stefan Sintéus, Malmö’s chief of police.

It didn’t seem to occur to the police chief that both the travel advice and the article could reflect the same underlying reality. After all, only a few days earlier, a police station in Malmö was rocked by a hand grenade attack. Earlier the same month, a police car in the city was destroyed in an explosion.

Officials may be resigned to the situation. But in a Western European country in peacetime, it is reasonable to view such levels of violence as out of control. POLITICO: Sweden’s violent reality is undoing a peaceful self-image.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x