18
apr
Seneste opdatering: 19/4-18 kl. 0242
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Den ville You Tube overhovedet ikke vise, efter ti minutter var den væk. Se den i et nyt upload eller her. Mon ikke You Tube mener, den krænker jødehaderens menneskerettigheder?

Vor tids politikerskabte Sturmabteilung

Berlin er sådan et symbolsk sted for en jøde at blive overfaldet af gadepøbel. Han filmer angriberen, der taler arabisk og må formodes at være muslim, og det er det helt rigtige at gøre. Takket være optagelsen kan jeg stedfeste angrebet til Helmholtzplatz i Prenzlauer Berg, få hundrede meter fra, hvor jeg plejer at bo i Berlin. Jeg kan kontrollere, om tysk MSM har overfaldet – det har de ikke. Men Judisches Forum für Demokratie und gegen Antisemitismus har historien: Antisemitischer Angriff in Berlin-Prenzlauer Berg.

Ifølge PI News, der er kommet op ad dagen, var der tre muslimske angribere, hvoraf den ene havde en halv knust flaske i hånden. Denne unge jøde slap meget heldigt, dels kommer en mand ham til hjælp, men måske var det mobiltelefonen og hans eget kølige overblik, der reddede ham. –  Idag torsdag har BILD historien: ANTISEMITISCHE ATTACKE IN BERLIN. Opfer trug Kippa für ein Experiment.

Black Pigeon: Sweden – From Valhalla to Oblivion

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x