18
apr
Seneste opdatering: 19/4-18 kl. 0227
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“In Britain everything is policed, except crime”

59 mennesker er knivdræbt i London i 2018, så borgmester Khan har forbudt folk at gå med knive. Det hjælper ikke den kun 14-årige Viktorija Sokolova, der blev voldtaget og dræbt af tre kurdiske muslimer forleden. Den feje, forræderiske engelske presse dækker over politikerne ved ikke at oplyse mordernes identitet.

Til gengæld har Theresa May i sin afmagt lige gjort hate-crimes mod muslimer til en særlig slem kategori af hate-crime. Særlig beskyttelse til de mest voldelige og kriminelle. Hvad politikerne hellere skulle bekymre sig om, er hvornår den krig de har skaffet os andre, lander i deres egen forhave. Den tanke ville gøre mig nervøs hvis jeg – Gud forbyde det! – var politiker.

Bandemedlemmer træner i danske skytteklubber

Kunne vi ikke gøre det hele lidt værre? Jo, det kunne vi sørme:

Danske bandemedlemmer rammer mere præcist og håndterer våben mere professionelt end tidligere. Den fortrolige omgang med våben er ikke nødvendigvis tilegnet i skjul i en øde skov, men snarere i lovlige og professionelle omgivelser på danske skydebaner.

 

Sådan lyder den opsigtsvækkende melding i en ny tværnational undersøgelse med titlen »Triggering Terror« fra Det Flamske Fredsinstitut i Bruxelles, som sætter spot på det illegale våbenflow i otte forskellige EU-lande.

Rapporten bygger sin konklusioner om danske skytteklubber på interview med Nationalt Efterforskningscenter (NEC) under Rigspolitiet. Udlægningen understøttes af, at bandemedlemmer rammer mere præcist end tidligere, når de løsner skud.

Mens kun seks ud af 50 skyderier resulterede i at personer blev ramt i 2011, var antallet af »succesfulde« skyderier vokset til 29 ud af 50 i 2016. En signifikant forøgelse i nøjagtigheden, der steg fra 11,5 procent til 54 procent i løbet af de fem år, fremgår det af rapporten:

»Politiefterretninger melder om forbedring hos det enkelte bandemedlems håndtering af våben, og at bandemedlemmer ved, hvordan de antager korrekt positur, inden de skyder. Politiet konkluderer, at kriminelle er blevet mere talentfulde skytter. Politiet har desuden konkluderet at nogle medlemmer af rockerklubber, har lært at håndtere og affyre våben i danske skytteforeninger.« Kriminelle bandefolk træner i danske skydeklubber: »Det er en meget bekymrende udvikling« (log in)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x