19
apr
Seneste opdatering: 20/4-18 kl. 1411
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hvordan Sverige kommer til at forsvinde

“År 2025 har uppemot 35-40% av totalbefolkningen någon form av utländsk bakgrund”

Den svenske elite tror, man kan have det samme Sverige men med helt andre mennesker. Den naive antagelse er allerede i dag gjort til skamme. Det er ikke det samme Sverige i dag som i 1992 eller 1975, eller for den sags skyld 1958, da jeg var der for første gang.

Man kan betragte de vanskeligheder, vi ser, som begyndervanskeligheder, men jeg kan ikke se en fornuftig grund til, at ødelæggelserne ikke er pemanente og endda systematisk vil forværres.

Nuvel, jeg er pessimist og realist, men politiske ulykker laves af optimister, og jeg har ikke set noget forandre sig til det bedre i Sverige i 30 år. Hvad den generation af politikere har foretaget sig, er ganske enkelt amatøragtigt og irrationelt. En dag om ikke så længe vil nogen sige ‘kriminelt,’ og så brænder politikerne og pressens lokum for alvor. Den dag skal de sove med kufferten pakket.

Forudsigelsen her ser ret præcis ud. Den rimer også med demografiske fremskrivninger, der siger at ‘gammelsvenskere’ udgør under 50 procent af befolkningen i cirka 2040 eller senest i 2050.

Den rimer også med Morten Uhrskovs udregning, at mennesker med udenlandsk baggrund i dag udgør 20.6 procent af Sveriges befolkning, eller lige over to millioner. Den demografiske revolution er så fremskreden, at meget lidt kan påvirke den, heller ikke ‘repatrieringspartiet’ Alternativ för Sverige. Det svenske folk vil kunne overleve i mange hundrede år, men det vil være i lommer i Norge, Danmark, Finland og Baltikum.

Hvad Kasselstrand siger, er velment men ren ønsketænkning. Der er ingen vej tilbage, revolutionen er sket. Mens Svensson sov, spillede revolutionære hasard med landets fremtid, ingen spurgte nogensinde den befolkning, hvis land det er. De har idag kun to muligheder: At udholde ‘det nye Sverige,’ eller at flytte fra landet, hvad rekord-mange allerede gør.

Svenskere der bliver født i dag, vil være i mindretal inden de er midaldrende. Sveriges tre naboer kan lige så godt i dag indstille sig på en helt anden nabo og et helt andet forhold til den. Vær forudseende: Ikke  flere Øresundsbroer!

De næste år, om det nu bliver fem eller tyve, vil gå med, at de ansvarlige for den eskalerende katastrofe  – og de er virkelig mange – har travlt med at gå i ét med tapetet. Vil de blive draget til ansvar? Ingen aner det, men der er ikke noget, jeg hellere vil opleve.

Da jeg begyndte at skrive om Sverige for tyve år siden, var jeg en ‘ensom galning.’ Idag skriver samtlige borgerlige aviser i Vesten om Sverige, selv The Guardian og New York Times. Det viser mig, jeg havde fuldstændig ret dengang, og det har jeg naturligvis særdeles blandede følelser med at have haft.

Idag (d v s den 31 december 2015) är 1 676 264 invånare eller 17 procent av hela befolkningen född utomlands och totalt har 2 911 881 invånare eller 29,5% av totalbefolkningen någon form av utländsk bakgrund och hälften av dessa har utomeuropeisk bakgrund.

År 2025 förväntas närmare 2,5 miljoner invånare att vara utrikes födda och år 2060 antas 22% eller närmare 3 miljoner invånare vara födda utanför Sverige. Inräknat de som har utländsk bakgrund och som är födda och uppvuxna i Sverige så innebär det att år 2025 har 35-40% utländsk bakgrund och år 2060 har uppemot 45-50% det, och varav merparten har utomeuropeisk bakgrund då invandringen från Norden, Europa och övriga västvärlden minskar över tid.

Vi är helt enkelt i rasande takt på väg emot en hypermångfaldssituation som inte står långt efter USA, d v s inom en nära framtid är det USA och Sverige tillsammans med Kanada, Australien, Storbritannien, Frankrike och några länder till som kommer att uppvisa den mest utpräglade demografiska mångfalden i hela västvärlden. År 2025 har uppemot 35-40% av totalbefolkningen någon form av utländsk bakgrund.

(Udregningen er gjort af det koreanske adoptivbarn Tobias Hübinette, der synes udviklingen er alletiders. Han har alligevel aldrig brudt sig om Sverige, men hans regnestykke ser ganske realistisk ud, derfor gengiver jeg det.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x