21
apr
Seneste opdatering: 21/4-18 kl. 1333
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Timmermans og EU er enten selvmorderisk ignorant eller forrædderisk”

Trump tryller

Kim Jong Un annoncerer, at han vil slutte missil- og kernevåben tests. I 25 år er tre amerikanske præsidenter ikke kommet nogen vegne med deres nukleare appeasement. For et år siden indledte Trump en anden strategi under massiv fordømmelse fra vestlige politikere og presse: Militært pres. Det var et sprog Kim Jong Un pludselig forstod, og nu ser det ud til at få rent mirakuløse virkninger. Hvordan skal vestlige presse nu vende denne udvikling mod hadeobjektet Trump?

North Korean leader Kim Jong Un announced Friday that his country will be suspending missile testing and closing a nuclear test site, several reports said.

“From April 21, North Korea will stop nuclear tests and launches of intercontinental ballistic missiles,” the Korean Central News Agency said, according to Yonhap News. “The North will shut down a nuclear test site in the country’s northern side to prove the vow to suspend nuclear test.”

The announcement comes amid preparations for a meeting later this year between President Trump and the North Korean dictator. During the summit, Trump said he expected to talk with Kim about denuclearizing the hermit kingdom. North Korea announces end to missile testing as Trump cites ‘big progress’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x